F Joe trailer: Ο Nicolas Cage στο δράμα του David Gordon Green - FilmBoy Joe trailer: Ο Nicolas Cage στο δράμα του David Gordon Green - FilmBoy
  • Latest News

    Joe trailer: Ο Nicolas Cage στο δράμα του David Gordon Green


    Μπορεί να έχει φάει το μεγαλύτερο κράξιμο τα τελευταία χρόνια, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο ηθοποιό του Hollywood, αλλά εγώ (και πολλοί άλλοι, καθώς συνεχίζει να έχει ένα τεράστιο fanbase) επιμένω ότι όταν θέλει και αξίζει το κόπο, μπορεί να παίξει εξαιρετικά.

    Τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι το δράμα Joe του David Gordon Green, όπου ο Nicolas Cage υποδύεται έναν πρώην κατάδικο που αναπτύσσει έναν δυνατό δεσμό με ένα προβληματικό έφηβο (Tye Sheridan του Mud και του Tree of Life), σε μια μικρή, βρώμικη πόλη του Texas.

    Το Joe έκανε τη βόλτα του στα φεστιβάλ πέρυσι, και ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες, με το trailer να λειαίνει το έδαφος για την επιστροφή του Cage στα δυνατά δράματα.

    Το ότι το επιχειρεί με τον σκηνοθέτη του Pineapple Express και πιο πρόσφατα του Prince Avalanche, μόνο θετικές προσδοκίες μπορεί να επιφέρει.

    Ημερομηνία για την Αμερική δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά φαίνεται πως οι Γάλλοι θα το δουν σύντομα – γι’αυτό και οι γαλλικοί υπότιτλοι.

    Πώς σας φαίνεται;






    Joe trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Joe trailer: Ο Nicolas Cage στο δράμα του David Gordon Green Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top