F Games of Thrones - season 4 trailer: Έρχεται τον Απρίλιο και ενθουσιάζει - FilmBoy Games of Thrones - season 4 trailer: Έρχεται τον Απρίλιο και ενθουσιάζει - FilmBoy
  • Latest News

    Games of Thrones - season 4 trailer: Έρχεται τον Απρίλιο και ενθουσιάζει


    Σε λιγότερο απο 100 μέρες, η 4η season του Game of Thrones ξεκινάει. 
    Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το trailer που ξεσήκωσε τους φαν στα Μέσα.

    Στο ενάμιση λεπτό είδαμε εικόνες απο μια season που προβλέπεται εντυπωσιακή.

    Νέοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν και η κορύφωση των γεγονότων της περασμένης season θα δώσουν σίγουρο ανανεωμένο ενδιαφέρον.

    Βλέπουμε λοιπόν την Dayneris να προσπαθεί να διοικήσει και να προστατέψει την νέα της πόλη κράτος που κατέκτησε στο τέλος του 3ου κύκλου.

    Στην αντίπερα όχθη στο King's Lanting, ο Jaime προσπαθεί να βρει τον νέο ρόλο του αφού πλέον δεν μπορεί να είναι ικανός πολεμιστής. 


    Αυτό που θα βρει είναι την Sersei εκνευρηστική όπως πάντα, τον αγαπημένο αδερφό του Tyrion σε δύσκολη θέση και τον Βασιλιά (να τον κάνει ο Θεός) να έχει καβαλήσει ακόμα πιο πολύ το καλάμι.

    Η οικογένεια Stark απο την άλλη είναι χωρισμένη με την Arya να περιπλανιέται και ο Snow να αντιμετωπίζει την επίθεση των Wildlings που θέλουν να περάσουν το Τείχος. 


    Η Φρουρά θα αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο καθήκον καθώς απέναντι έχουν για πρώτη φορά οργανωμένο στρατό, ενω και οι ίδιοι είναι αποδεκατισμένοι και χωρίς αρχηγό.

    Στα ενδιαφέροντα ο Theon που τον βλέπουμε να περιπλανιέται, ενώ στο τέλος της προηγούμενης season βασανίζονταν απο τον νεαρό Bolton και ο νέος χαρακτήρας, ο Oberyn του Dorne, γνωστός και ως Red Viper που τον ερμηνεύει ο Pedro Pascal.

    Σας φαίνονται λίγες οι πολλές οι μέρες μέχρι τις 6 Απριλίου;
    To review μου για την 3η season να το περιμένετε κανένα μήνα πριν, έτσι για να σας βάλω στο προ-game of thrones κλίμα.


    Τάσος Σαμπάρ.


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Games of Thrones - season 4 trailer: Έρχεται τον Απρίλιο και ενθουσιάζει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top