F The Expendables 3 teaser: Ποιος action star θα πρωτοχωρέσει; - FilmBoy The Expendables 3 teaser: Ποιος action star θα πρωτοχωρέσει; - FilmBoy
  • Latest News

    The Expendables 3 teaser: Ποιος action star θα πρωτοχωρέσει;


    Για φόρο τιμής στις παλιές αλλά όχι ξεχασμένες τους δόξες το πήγαινε ο Sly και τελικά κατέληξε σε νέο franchise.

    Ο λόγος για τους Αναλώσιμους οι οποίοι συνεχίζουν με ένα sequel ανά δύο χρόνια (και πάντα Αύγουστο) και οι οποίοι μοιάζουν πιο παραγεμισμένοι από ποτέ, είτε με b-movie stars είτε με ηθοποιούς που απλά έχουν καταλήξει σε "b" επιλογές εδώ και πολλά χρόνια.

    Στην 3η ταινία που υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη της σειράς (αν και χωρίς Chuck, Van Damme), ο Barney Ross (Sylverster Stallone), ο Lee Christmas (Jason Statham) και οι υπόλοιποι της ομάδας, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Conrad Stonebanks (Mel Gibson), ο οποίος ήταν ο συνιδρυτής της ομάδας των Expendables πριν από πολλά χρόνια μαζί με τον Barney Ross.

    Ο Ross είχε αναγκαστεί να σκοτώσει τον Stonebanks ο οποίος είχε μετατραπεί σε έναν αδίστακτο έμπορο όπλων αλλά όπως φάνηκε, ο Stonebanks δεν είχε πεθάνει και έτσι επιστρέφει, έχοντας στα σχέδια του να εκδικηθεί και να καταστρέψει την ομάδα των Expendables.

    Ο Barney Ross όμως έχει άλλα σχέδια κατά νου και έτσι αποφασίζει να πολεμήσει ενώνοντας το παλιό με το νέο αίμα και προσλαμβάνοντας μία νέα γενιά Αναλώσιμων, πολύ πιο νέων, γρήγορων και βασισμένων στον προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό.

    Σε αυτή την τελευταία αποστολή, το κλασικό παλαιομοδίτικο στυλ μάχης, θα συγκρουστεί με την high-tech τεχνογνωσία, στην πιο προσωπική μάχη που έχουν αναλάβει ποτέ οι Αναλώσιμοι.

    Στη σκηνοθεσία έχουμε τρίτη αλλαγή σκηνοθέτη, με τον Patrick Hughes (του Αυστραλιανού γουέστερν Red Hill που πέρασε σχετικά απαρατήρητο) να διαδέχεται τους Simon West και Stallone, ενώ από τα προηγούμενα επιστρέφουν και οι Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews και Arnold Schwarzenegger.

    Σε όλους αυτούς προστέθηκαν ο νέος κακός του Mel Gibson που προαναφέρθηκε και οι Wesley Snipes (φρέσκος από τη φυλάκα) ως Surgeon, Antonio Banderas ως Rapido, πρώην μέλος των Ενόπλων δυνάμεων της Ισπανίας, Harrison Ford ως Max Drummer, μια...εξουσιαστική φιγούρα που διαχειρίζεται τους Αναλώσιμους, ο Kelsey Grammer (I Don't Know How She Does It, Boss series) ως Bonaparte, πρώην μισθοφόρος και σύμμαχος των Αναλώσιμων, ο Kellan Lutz (Immortals, Twilight saga, The Legend of Hercules) ως Smilee a.k.a ο αρχηγός της νεότερης ομάδας των Expendables, η MMA fighter Ronda Rousey (θα τη δούμε και του παραχρόνου στο Fast 7) ως Luna, o μποξέρ Victor Ortiz και ο Glenn Powell (The Dark Knight Rises).

    Προτάσεις είχαν γίνει και στους Clint Eastwood, Nicolas Cage (πραγματικά που κολλάνε τα γατάκια Gibson, Ford όταν μπορείς να έχεις τον Νικολάκη τον Κλουβή σε μια "b" υπερπαραγωγή;), αλλά και στον Steven Seagal ο οποίος αρνήθηκε ξανά και μάλλον δεν πρόκειται να τον δούμε ποτέ σε μια μάζωξη Αναλώσιμων.

    Ο Bruce Willis δεν θα επιστρέψει λόγω διαφωνίας με τη χρηματική αμοιβή, όπως δεν θα επιστρέψει και ο Chuck (τι ποιος Chuck;) ενώ υπήρξε κάποτε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Mickey Rourke αλλά και ο Van Damme που θα υποδύονταν τον δίδυμο αδερφό του κακού που υποδύθηκε στην 2η ταινία, σχέδια που όπως φαίνεται ναυάγησαν.

    Το πρώτο teaser είναι απλά μια παρουσίαση όλων των χαρακτήρων χωρίς κανένα απολύτως footage και με μουσική υπόκρουση τον ...Ζάχο Δόγκανο (Εκείνες κι Εγώ), γνωρίζουμε όμως από δηλώσεις του Sly πως η ταινία θα έχει ακόμα περισσότερα κωμικά στοιχεία με λίγες δραματικές στιγμές (κάτι σαν Expendables 2 στο μάξιμουμ) και πως έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες πρώιμες συζητήσεις για 4η ταινία.

    Ας ελπίζουμε οι 3οι Αναλώσιμοι, να μην έχουν μόνο καλή αρχή και φινάλε και όλο το υπόλοιπο να είναι η απόλυτη βαρεμάρα όπως η πολλά υποσχόμενη αλλά μερικώς απογοητευτική δεύτερη ταινία.

    Το σίγουρο είναι πως με κάθε sequel το θέαμα βελτιώνεται πάντως, οπότε αναμένουμε το πρώτο καθαρό οπτικό υλικό για να κρίνουμε καλύτερα.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται 15 Αυγούστου του 2014 από τις Lionsgate και Millennium Films.


    Kostas Tsokos.




    The Expendables 3 teaser trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Expendables 3 teaser: Ποιος action star θα πρωτοχωρέσει; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top