F Calvary trailer: Το πρώτο trailer από το Sundance 2014 είναι εδώ! - FilmBoy Calvary trailer: Το πρώτο trailer από το Sundance 2014 είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Calvary trailer: Το πρώτο trailer από το Sundance 2014 είναι εδώ!


    Το Sundance Film Festival του 2014 πλησιάζει και, εύλογα, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται σε αυτό. 

    Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως η καρδιά του ποιοτικού, ανεξάρτητου Αμερικανικού κινηματογράφου χτυπάει στο Sundance και, όπως κάθε χρόνο, αναμένουμε με αγωνία τις ταινίες που θα παρουσιαστούν σε αυτό.

    Ένα πρώτο δείγμα έχουμε αυτή την εβδομάδα, καθώς το trailer της ταινίας Calvary του John Michael McDonagh δόθηκε στη δημοσιότητα. 


    Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Brendan Gleeson στο ρόλο ενός ιερέα μιας μικρής πόλης, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερη περίεργη κατάσταση: Κατά τη διάρκεια μιας εξομολόγησης ακούει κάποιον να του δηλώνει πως πρόκειται να τον σκοτώσει σύντομα, επειδή “είναι αθώος”. 

    Δίχως να μπορεί να δει ποιος βρίσκεται πίσω απ' το παραβάν, ο ιερέας έρχεται αντιμέτωπος με μια ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση, καθώς δε μπορεί να γνωρίζει αν η απειλή είναι πραγματική ή όχι.

    Μυστήριο, υπαρξιακές αναζητήσεις, πολύπλοκες ανθρώπινες σχέσεις στο φαινομενικά φιλήσυχο περιβάλλον μιας μικρής επαρχιακής πόλης, φιλοσοφικά ερωτήματα, ένα εξαιρετικό cast στο οποίο συμμετέχουν ο Chris O'Down (πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς The IT Crowd), η Kelly Reilly και ο Aidan Gillen (ο Littlefinger του A Game of Thrones) και ένας σκηνοθέτης του οποίου η προηγούμενη ταινία, το The Guard του 2011, είναι μέχρι σήμερα η πιο επιτυχημένη ανεξάρτητη παραγωγή στην ιστορία του Ιρλανδικού κινηματογράφου.


    Αρκετοί λόγοι για να περιμένουμε με ανυπομονησία το Calvary , το οποίο σίγουρα μας ανοίγει την όρεξη για περισσότερα νέα απ΄το Sundance που πλησιάζει.

    Μιχαήλ Ζωντός.




    Calvary trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Calvary trailer: Το πρώτο trailer από το Sundance 2014 είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top