F Poster ...τρέλας και ημερομηνία πρεμιέρας για το Hannibal: season 2 - FilmBoy Poster ...τρέλας και ημερομηνία πρεμιέρας για το Hannibal: season 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Poster ...τρέλας και ημερομηνία πρεμιέρας για το Hannibal: season 2


    Tο Hannibal ήταν για μένα η έκπληξη για το 2013. 

    Έντονη Dark-ίλα, στιβαρές ερμηνείες και η αίσθηση οτι έβλεπες τέχνη, νομίζω οτι ήταν απο τα πιο σημαντικά κομμάτια της νέας σειράς του NBC, που δεν έκανε τρελά νούμερα καθώς δεν είναι και για όλα τα μάτια.

    Αυτό που άφησε όμως ήταν ένα δυνατό φινάλε και πολύ καλές κριτικές, κάτι που έκανε το NBC να ανανεώσει τη σειρά και να μας δώσει την συνέχεια της ιστορίας του Will Graham και του Hannibal Lecter. 


    *SPOILER*

    Το φινάλε μας άφησε στο ψυχιατρείο όπου κλείστηκε ο Will, καθώς o Hannibal έπαιξε πανέξυπνα με το μυαλό του, τις σκέψεις και τις παραισθήσεις του ευάλωτου Will και τον έπεισε (αυτόν και τους υπολοίπους) οτι είναι δολοφόνος.

    Στην τελευταία σκηνή όμως, είδαμε οτι ο Will είχε την έκλαμψη, καταλαβαίνοντας οτι ο Hannibal δεν είναι αυτός που λέει οτι είναι και με μισοτρελαμένο βλέμμα, υποσχέθηκε εκδίκηση.

    Στο πολύ ενδιαφέρον πόστερ που μας λέει οτι και η πρεμιέρα του Β' κύκλου έρχεται στις 28 Φεβρουαρίου, ο Will φαίνεται βαθιά χωμένος στην τρέλα του και αν εξελιχθεί σε έναν μισότρελο εκδικητή κυνηγό του Hannibal, θα είμαι πολύ παραπάνω απο πρόθυμος να δω την κατάληξη της σειράς.

    Εσάς πως σας φαίνεται αυτό το πόστερ;


    Τάσος Σαμπάρ.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster ...τρέλας και ημερομηνία πρεμιέρας για το Hannibal: season 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top