F The Raid 2: Berandal trailer: Ινδονησιακό ξύλο ...ξανά - FilmBoy The Raid 2: Berandal trailer: Ινδονησιακό ξύλο ...ξανά - FilmBoy
  • Latest News

    The Raid 2: Berandal trailer: Ινδονησιακό ξύλο ...ξανά


    Το πρώτο The Raid, η ινδονησιακή ταινία δράσης από τον Ουαλό σκηνοθέτη Gareth Evans, μάς άφησε σύξυλους την προηγούμενη χρονιά, όντας άνετα μέσα στα καλύτερα action movies των τελευταίων χρόνων και στις καλύτερες του 2012, αποδεικνύοντας πως η πρώτη πρόταση δεν ήταν εισαγωγή από κάποιο κουφό ανέκδοτο.

    Σκηνοθέτης (Gareth Evans) και πρωταγωνιστής (Iko Uwais) θα επιστρέψουν για ακόμα περισσότερο badass, υπερβίαιο βρωμόξυλο με απίθανες γωνίες λήψης και απ'όσα γνωρίζουμε, η υπόθεση του The Raid 2: Berandal, θα λαμβάνει χώρα δύο ώρες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, με τον πρωταγωνιστή Rama (Iko Uwais) να διεισδύει ως μυστικός στις τάξεις ενός αδίστακτου συνδικάτου εγκλήματος της Jakarta, προκειμένου να προστατέψει την οικογένεια του και να αποκαλύψει τη διαφθορά στην αστυνομική δύναμη που υπηρετεί.

    Ο Gareth Evans δήλωσε πρόσφατα σε συνεντεύξεις του:

    "Η προσέγγισή μας αυτή τη φορά είναι πολύ πιο κινηματογραφική.
    Επεκτείνουμε το σύμπαν, παίρνοντας την ιστορία από εκείνο το μικρό κλειστοφοβικό σκηνικό και  τοποθετώντας την έξω στους δρόμους και στους μεγάλους γκανγκστερ της Τζακάρτα.

    Είναι πολύ μεγαλύτερο σε έκταση και μόνο οι σκηνές δράσης καταλαμβάνουν περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.
    Έχουμε 17 σκηνές δράσης στην ταινία και έτσι θα υπάρχει πολύ φρέσκο υλικό το οποίο δεν θα μπορεί να spoil-αριστεί με κανένα teaser ή trailer που θα κυκλοφορήσουμε."

    Μία από τις σκηνές πάντως που φαίνονται στο badass, υπερβίαιο και σπιντάτο teaser, δείχνει να περιλαμβάνει μια σεκάνς όπου ο πρωταγωνιστής μπαίνει σε ένα αμάξι και μάχεται ενάντια σε τέσσερα άτομα καθώς το όχημα τρέχει με μεγάλη ταχύτητα σε έναν μονόδρομο.

    Στο πλευρό του Uwais θα δούμε τους Julie Estelle, Alex Abbad, Marsha Timothy, Mathias Muchus, Tio Pakusadewo και Cecep Arif Rahman.

    Το "The Raid 2: Berandal" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014 και μέχρι τότε, δείτε το πρώτο teaser trailer από τις Sony Pictures Classics και Stage 6 Films.


    Kostas Tsokos.




    The Raid 2: Berandal trailer by FilmBoy-gr






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Raid 2: Berandal trailer: Ινδονησιακό ξύλο ...ξανά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top