F Burying the Ex: Η νέα ταινία τρόμου του Joe Dante με σέξι cast - FilmBoy Burying the Ex: Η νέα ταινία τρόμου του Joe Dante με σέξι cast - FilmBoy
  • Latest News

    Burying the Ex: Η νέα ταινία τρόμου του Joe Dante με σέξι cast


    Ο σκηνοθέτης κλασικών ταινιών τρόμου όπως τα Gremlins, The Howling και Piranha, Joe Dante ασχολείται αυτή την περίοδο με μία καινούργια ταινία που έχει τίτλο Burying the Ex

    Έχουμε τα πρώτα νέα που αφορούν την παραγωγή και το κάστινγκ.

    Σύμφωνα με το The Wrap, η Voltage Pictures θα αναλάβει την παραγωγή και θα χρηματοδοτήσει την καινούργια ταινία τρόμου του Joe Dante

    Το σενάριο αυτής έγραψε ο Alan Trezza, ο οποίος δημιούργησε και τη μικρού μήκους ταινία με το ίδιο όνομα στην οποία βασίστηκε.

    Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας έχει ο ανερχόμενος Anton Yelchin (Star Trek Into Darkness, Fright Night) με τους Ashley Greene (The Apparition), Alexandra Daddario (Texas Chainsaw 3D) και Oliver Cooper (Project X) να έχουν επίσης σημαντικούς ρόλους.

    Η ταινία ακολουθεί τον Max (Yelchin) και την Evelyn (Greene), ένα ζευγάρι με αρκετά προβλήματα.  

    Όταν θα αποφασίσουν να συζήσουν ο Max ανακαλύπτει πως η Evelyn προσπαθεί συνέχεια να τον ελέγχει αλλά φοβάται να σταματήσει τη σχέση τους. 

    Όταν όμως η Evelyn πεθαίνει σε ένα φρικτό ατύχημα, ο ελεύθερος πλέον Max κάνει μία καινούργια σχέση και μετακομίζει στο σπίτι της Olivia (Daddario). 

    Ο Max θα πρέπει να αντιμετωπίσει καινούργιους κινδύνους όταν η Evelyn σηκώνεται από τον τάφο και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Max που πρέπει τώρα να πεθάνει.

    Η ταινία που αναμιγνύει στοιχεία τρόμου και κωμωδίας ξεκίνησε γυρίσματα την προηγούμενη βδομάδα. 
    Την διανομή της στις αμερικάνικες αίθουσες έχουν αναλάβει οι Voltage, Cassian Elwes και CAA.

    Πως σας φαίνεται;

    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Burying the Ex: Η νέα ταινία τρόμου του Joe Dante με σέξι cast Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top