F 47 Ronin trailer: Ο Keanu Reeves είναι ο master of samurai! - FilmBoy 47 Ronin trailer: Ο Keanu Reeves είναι ο master of samurai! - FilmBoy
  • Latest News

    47 Ronin trailer: Ο Keanu Reeves είναι ο master of samurai!


    Δεν ξέρω αν σας έλειψε ο Keanu Reeves αλλά η αλήθεια είναι πως οι ταινίες πολεμικών τεχνών ταιριάζουν περισσότερο στον "one man, one desire..." (όπως θα έλεγε κι ο Pablo Francisco).

    Το 47 Ronin μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να τελειώσει γυρίσματα, γνωρίζοντας και 2-3 αναβολές στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά τελικά είναι πανέτοιμο να κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα νέο υπερθέαμα για τις φετινές γιορτές που ίσως να καταλήξει και σε franchise.

    Σύμφωνα με την υπόθεση, οι 47 Ronin είναι 47 σαμουράι χωρίς αφέντη/δάσκαλο, ο οποίος σκοτώθηκε από έναν αδίστακτο πολέμαρχο, εξορίζοντας μετέπειτα και τους ίδιους.

    Έχοντας φύγει από τα σπίτια τους και ψάχνοντας έναν τρόπο για να εκδικηθούν και να αποκαταστήσουν την τιμή τους, θα πρέπει να ζητήσουν τη βοήθεια του Kai (Reeves), ενός εξόριστου που ανήκει κατά το ήμισυ στη φυλή τους.

    Καθώς μάχονται σε έναν άγριο τρομακτικό κόσμο μυθικών τεράτων και μαγισσών που αλλάζουν μορφές, ο εξόριστος και σκλαβωμένος Kai γίνεται το πιο θανατηφόρο όπλο τους και θα μεταμορφωθεί στον ήρωα που θα εμπνεύσει τους Ronin να χαράξουν το όνομα τους στην αιωνιότητα.

    Η σκηνοθεσία είναι κάποιου Carl Rinsch που μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο μικρού μήκους ενώ δίπλα στον Reeves θα δείτε τους Hiroyuki Sanada (The Wolverine), Rinko Kikuchi (Pacific Rim), Tadanobu Asano (Thor, Battleship), Ko Shibasaki και άλλους.

    Παρακάτω θα δείτε το ολοκαίνουριο 2ο trailer που μόλις κυκλοφόρησε (το 1ο εδώ), αρκετά poster συν δύο international trailer (UK και japanese) αμφότερα θεαματικά και αρκούντως επικά, συνδυάζοντας την παραδοσιακή samurai movie με anime φανταστικά στοιχεία και ακροβατώντας ανάμεσα σε Last Samurai και Lord of The Rings με λίγο από 300.

    Όλα καλά κι ωραία φαίνονται αλλά αυτό το cgi της τύπισσας που γίνεται δράκος ακόμα να διορθωθεί, θυμίζοντας κάτι αντίστοιχες άθλιες σκηνές από το Mummy: Tomb of The Dragon Emperor.


    Η ταινία αναμένεται από τη Universal στις 25 Δεκεμβρίου σε Αμερική και Ελλάδα.

    Kostas Tsokos.



    47 Ronin trailer #2 by FilmBoy-gr







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 47 Ronin trailer: Ο Keanu Reeves είναι ο master of samurai! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top