F Και επίσημα η έγκριση για 5η σεζόν του The Walking Dead - FilmBoy Και επίσημα η έγκριση για 5η σεζόν του The Walking Dead - FilmBoy
  • Latest News

    Και επίσημα η έγκριση για 5η σεζόν του The Walking Dead


    Εν μέσω της Halloween Week σκάνε και τα, όχι και τόσο αναπάντεχα, νέα για το Τhe Walking Dead.

    Η σειρά αφού με την πρεμιέρα της 4ης season έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης και έγινε το τηλεοπτικό μη αθλητικό show με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία, ανανεώθηκε για πέμπτη season.

    Δεν νομίζω να μην το περίμενε κάποιος, αφού η τρέλα καλά κρατεί στην Αμερική, με εκπομπές γύρω απο τη σειρά και (ορίστε το πραγματικό νέο) spin-off σειρά που βρίσκεται στην παραγωγή.

    Εγώ τα έλεγα για το spin-off, αν και δεν το πέτυχα ακριβώς. 

    Πάντως οι δημιουργοί σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα ευρύτερο Walking Dead σύμπαν, δημιουργώντας μια νέα σειρά, που είτε θα τρέχει παράλληλα, είτε μετά απο αυτήν που βλέπουμε τώρα, με νέους χαρακτήρες, νέο μέρος, νέες απειλές.

    Όχι πες, δεν θα ήθελες να δεις την κινέζικη εκδοχή του Walking Dead, με ενάμιση δισεκατομμύρια ζόμπι να ψάχνουν τροφή και όλα τα εργαλεία να χαλάνε γιατί είναι... κινέζικα;

    Τέλος πάντων, αν και οι παραγωγοί υποστηρίζουν οτι η τέταρτη season είναι η καλύτερη τους, εγω νομίζω οτι πρέπει να πάρει μπρος γιατί αφού η δεύτερη έπασχε λόγω φάρμας, η τρίτη λόγω φυλακής, η τέταρτη ξεκινά με μεγαλύτερη απειλή ... μια ασθένεια!!!

    Ήμαρτον. 

    Χωρίς τον σωστό villain, η σειρά δεν θα πάει μπροστά.

    Γνώμες;


    Τάσος Σαμπάρ.
           
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και επίσημα η έγκριση για 5η σεζόν του The Walking Dead Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top