F 47 Ronin trailer: Ο Keanu Reeves είναι ένας από αυτούς... - FilmBoy 47 Ronin trailer: Ο Keanu Reeves είναι ένας από αυτούς... - FilmBoy
  • Latest News

    47 Ronin trailer: Ο Keanu Reeves είναι ένας από αυτούς...


    Απ'ότι φαίνεται, θα πρέπει να έλειψαν πολύ στον φίλτατο Keanu οι καρατιές του Matrix ...μα πάρα πολύ.

    Έτσι μετά το trailer του Man of Tai Chi που είδαμε τον Απρίλη (και θα είναι σε σκηνοθεσία του ίδιου του Keanu παρακαλώ), κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και αυτό του 47 Ronin.

    Το 47 Ronin ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να ολοκληρωθεί, με τα γυρίσματα να ξεκινούν Μάρτιο του ...2011 στην Βουδαπέστη και να ολοκληρώνονται στα Shepperton Studios του Λονδίνου και την Ιαπωνία.

    Η αρχική ημερομηνία μάλιστα, ήταν η 21η Νοεμβρίου του 2012 για να μετακινηθεί στις 8 του περασμένου Φεβρουαρίου και να καταλήξει οριστικά στα Χριστούγεννα του 2013.

    Η υπόθεση αφορά 47 Ronin (καμία σχέση με το αριστούργημα των 40's από τον Kenji Mizoguchi), δηλαδή 47 σαμουράι χωρίς αφέντη/δάσκαλο ο οποίος σκοτώθηκε από έναν αδίστακτο πολέμαρχο, εξορίζοντας μετέπειτα και τους ίδιους.

    Έχοντας φύγει από τα σπίτια τους και ψάχνοντας έναν τρόπο για να εκδικηθούν και να αποκαταστήσουν την τιμή τους, θα πρέπει να ζητήσουν τη βοήθεια του Kai (Reeves) ενός εξόριστου που ανήκει κατά το ήμισυ στη φυλή τους.

    Καθώς μάχονται σε έναν άγριο τρομακτικό κόσμο μυθικών τεράτων και μαγισσών που αλλάζουν μορφές, ο εξόριστος και σκλαβωμένος Kai γίνεται το πιο θανατηφόρο όπλο τους και θα μεταμορφωθεί στον ήρωα που θα εμπνεύσει τους Ronin να χαράξουν το όνομα τους στην αιωνιότητα.

    Μαζί με τον Keanu Reeves, συμπρωταγωνιστούν οι Hiroyuki Sanada (The Wolverine), Ko Shibasaki (One Missed Call), Tadanobu Asano (Thor, Battleship) και η Rinko Kikuchi (Pacific Rim), ενώ η σκηνοθεσία είναι κάποιου Carl Rinsch που μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο μικρού μήκους.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας ξαναθυμίζουμε πως αναμένεται ανήμερα των Χριστουγέννων από την Universal.

    Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μεταφέρεται με κάποιο τρόπο η ιστορία των 47 Ronin αλλά φαίνεται πως θα έχουμε την πιο υπερβολική, καρτουνίστικη, με έντονη χρωματική παλέτα και εφετζίδικη εκδοχή της.

    Προσωπικά διχάστηκα...από την μία The Last Samurai και από την άλλη ένας τερατόμορφος που θύμιζε τον Εφιάλτη από το 300 και κάτι εκτρωματικά cgi με δράκους που έφερναν σε The Mummy: Tomb of The Dragon Emperor.

    Η γνώμη σας;


    Kostas Tsokos.



    47 Ronin trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 47 Ronin trailer: Ο Keanu Reeves είναι ένας από αυτούς... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top