F The Monuments Men trailer #2: Για την τέχνη ή για τα Oscars; - FilmBoy The Monuments Men trailer #2: Για την τέχνη ή για τα Oscars; - FilmBoy
  • Latest News

    The Monuments Men trailer #2: Για την τέχνη ή για τα Oscars;


    Το νέο trailer για τους Monuments Men του George Clooney μόλις κυκλοφόρησε και είναι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο trailer που είδαμε τον περασμένο Αύγουστο.

    Τότε, η ταινία - για μια διμοιρία γερασμένων εμπειρογνωμόνων τέχνης επιφορτισμένη με την αρπαγή έργων τέχνης από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - παρουσιάστηκε περισσότερο με μια εξυπνακίστικη ματιά (…σαν διαγωνισμό ατάκας έμοιαζε), με ενθουσιώδεις άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας που προσπαθούν να οργανώσουν την αποστολή τους και να ολοκληρώσουν το σημαντικό αυτό έργο.

    Εδώ, στο νέο trailer, η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει (ή βελτιωθεί, ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς) και η ταινία είναι τώρα ένα τεταμένο θρίλερ όπου η τέχνη θα πρέπει να διασωθεί από αυτούς τους σημαντικούς άνδρες πάση θυσία.

    Οι σκηνές με ταραγμένους γέρους που μαθαίνουν να πυροβολούν έχουν αντικατασταθεί με πυροβολισμούς, γκρεμισμένα κτίρια και έργα ζωγραφικής που ρίχνονται στη πυρά, ενώ ο Clooney με μια παθιασμένη ομιλία μας εξηγεί ότι …’η τέχνη είναι ο Σκοπός’.


    Μάλιστα...
    Και όχι τα Oscar, George

    Μαζί του οι Matt Damon, John Goodman, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin και Hugh Bonneville.

    Η ταινία βγαίνει στις ΗΠΑ στις 18 Δεκεμβρίου.
    Εντυπώσεις;




    The Monuments Men trailer #2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Monuments Men trailer #2: Για την τέχνη ή για τα Oscars; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top