F The Monuments Men trailer: George Clooney και Matt Damon ξανά κλέφτες για καλό σκοπό - FilmBoy The Monuments Men trailer: George Clooney και Matt Damon ξανά κλέφτες για καλό σκοπό - FilmBoy
  • Latest News

    The Monuments Men trailer: George Clooney και Matt Damon ξανά κλέφτες για καλό σκοπό


    Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα του The Monuments Men, της νέας ταινίας του George Clooney (έγραψε, σκηνοθέτησε, πρωταγωνιστεί), και αμέσως ήρθε και το επίσημο trailer.

    Πάντως, όταν βλέπεις τον Clooney και τον Matt Damon στην ίδια ταινία, το μυαλό σου πάει στο Ocean Eleven και πάνω κάτω ξέρεις τι θα δεις: cool τύπους να πετάνε έξυπνες ατάκες και να κάνουν τολμηρά πράγματα.

    Προσθέστε και μία "κλέβω την τέχνη για να τη σώσω" ιστορία, μαζί με την ατμόσφαιρα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και θα έχετε το Ocean με στολές.

    Το The Monuments Men βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία και παρουσιάζει τους Clooney και Damon ως δύο μέλη μιας ομάδας που πήγαινε στα πεδία των μαχών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου προσπαθώντας να σώσει έργα τέχνης από την καταστροφή.

    Όπως λέει και ο χαρακτήρας του Clooney στο trailer, "…αν καταστρέψεις μια ολόκληρη γενιά από τον πολιτισμό των ανθρώπων, είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ."

    Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως ο John Goodman, Bill Murray, Cate Blanchett, ο Jean Dujardin και ο Hugh Bonneville.

    Η ταινία βγαίνει στις αμερικάνικε αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου.
    Πώς σας φαίνεται το trailer;



    The Monuments Men trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Monuments Men trailer: George Clooney και Matt Damon ξανά κλέφτες για καλό σκοπό Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top