F Τα Χρονικά της Νάρνια επανέρχονται με το 'The Silver Chair' - FilmBoy Τα Χρονικά της Νάρνια επανέρχονται με το 'The Silver Chair' - FilmBoy
  • Latest News

    Τα Χρονικά της Νάρνια επανέρχονται με το 'The Silver Chair'


    Τα Χρονικά της Νάρνια, από τότε που ξετίναξαν τα ταμεία με την πρώτη ταινία, άφησαν τις υποσχέσεις του επόμενου μεγάλου franchise, που θα έτρεχε παράλληλα με τα τελευταία Harry Potter και θα συνέχιζε με το πέρας αυτών.

    Τα προβλήματα δυστυχώς φάνηκαν με το πρώτο sequel, Prince Caspian το οποίο αν και σκότωνε το βιβλίο σε ορισμένα σημεία, ήταν καλύτερο και λιγότερο βαρετό από την πρώτη.

    Τα ταμεία δυστυχώς δεν αναστέναξαν δεύτερη φορά, παρ'όλα αυτά το franchise πέρασε από την Disney στην Fox και είδαμε πριν τρία χρόνια το Voyage of The Dawn Treader ...που έβγαλε τουλάχιστον τις εισπράξεις του, από τα παγκόσμια ταμεία.

    Το μέλλον έμοιαζε και πάλι αβέβαιο, γεγονός αρκετά παράξενο για ένα franchise που έχει ήδη αποφέρει πάνω από 1.6 δισεκατομμύρια παγκοσμίως από το σύνολο τριών μόλις ταινιών.

    Όπως φαίνεται θα δούμε τελικά άλλη μία ταινία, βασισμένη στο τέταρτο βιβλίο της σειράς, με τίτλο "The Silver Chair" καθώς η C.S. Lewis Company με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως έκλεισε συμφωνία με την Mark Gordon Company προκειμένου να αναλάβουν από κοινού την ανάπτυξη και παραγωγή της ταινίας.

    Οι Mark Gordon, Douglas Gresham (θετός γιος του συγγραφέα C.S.Lewis) και Vincent Sieber, θα εργαστούν από κοινού στην παραγωγή της ταινίας και θα συνεργαστούν με την Mark Gordon Company στην συγγραφή του σεναρίου, ενώ σύμφωνα με το βιβλίο οι Eustace Scrubb και Jill Pole θα βρεθούν σε ένα μαγικό ταξίδι προκειμένου να σώσουν τον κλεμμένο γιο του King Caspian.

    Άλλη μια αλλαγή κινηματογραφικού στούντιο που αυτή τη φορά ίσως να φέρει σταθερότητα στο franchise που έχει κυκλοφορήσει άλλα τρία βιβλία, το φινάλε The Last Battle και τα prequel The Horse and His Boy, The Magician's Nephew.

    Αναμένουμε νεότερα για σκηνοθέτη, καστ και έναρξη παραγωγής.

    Εσείς θέλετε να δείτε άλλο μια ταινία από το σύμπαν της Νάρνια;


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα Χρονικά της Νάρνια επανέρχονται με το 'The Silver Chair' Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top