F Endless Love trailer: Αγαπησιάρικο remake με την όμορφη Gabriella Wilde - FilmBoy Endless Love trailer: Αγαπησιάρικο remake με την όμορφη Gabriella Wilde - FilmBoy
  • Latest News

    Endless Love trailer: Αγαπησιάρικο remake με την όμορφη Gabriella Wilde


    Δε χρειάζεται να θυμάστε το ρομαντικό δράμα Endless Love του Franco Zeffirelli το 1981 – με το tagline: ‘The Greatest Love Story of All Time’ – για να ενθουσιαστείτε με το επερχόμενο remake από τη σκηνοθέτιδα Shana Weste (Country Strong).

    Αν η orginal ταινία έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Original τραγουδιού, το remake εστιάζει σε άλλα πράγματα, πιο …πεζά.

    Το tagline εδώ είναι ‘say goodbye to innocence’, και είναι πιο εύκολο να πειστούμε αν σκεφτείς ότι στο μισό trailer η απίστευτα όμορφη πρωταγωνίστρια Gabriella Wilde (το’χει το όνομα τελικά…) πετάει τα ρούχα της ή είναι έτοιμη να το κάνει.

    Ο Alex Pettyfer παίζει την κακιά επιρροή ονόματι David, ο οποίος είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος από τη ντροπαλή βιβλιοφάγο Jade (Gabriella Wilde, ξανά το όνομα, για να το θυμάστε), τον οποίο γνωρίζει όταν η οικογένειά της έρχεται να μείνει στο πανδοχείο όπου ο David εργάζεται ως παρκαδόρος.

    Μετά από μια βόλτα με ξένο αμάξι και μερικά βλέμματα λαχτάρας, θα κάνουν σεξ μπροστά στο αναμμένο τζάκι, μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι γονείς της.
    ‘Το δίκαννο!’

    Και ναι, το Endless Love θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2014.
    Δείτε το trailer και πείτε μου, ποιος κρατιέται μέχρι τότε;




    Endless Love trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Endless Love trailer: Αγαπησιάρικο remake με την όμορφη Gabriella Wilde Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top