F Big Ass Spider trailer: Γιγαντιαία αράχνη στο L.A.! - FilmBoy Big Ass Spider trailer: Γιγαντιαία αράχνη στο L.A.! - FilmBoy
  • Latest News

    Big Ass Spider trailer: Γιγαντιαία αράχνη στο L.A.!


    Το δεύτερο και καλύτερο trailer για το Big Ass Spider ήρθε επιτέλους και μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι είναι μια ταινία που θα μπορούσε άνετα να ανταγωνιστεί το επικά καμένο Sharknado.  

    "Μια γιγαντιαία εξωγήινη αράχνη δραπετεύει από ένα στρατιωτικό εργαστήριο και κυκλοφορεί ελεύθερη και επικίνδυνη σε όλη την πόλη του Λος Άντζελες.

    Ένας έξυπνος εξολοθρευτής και ο βοηθός του θα πρέπει να αναλάβουν να σκοτώσουν το πλάσμα πριν ολόκληρη η πόλη καταστραφεί.
    "

    Η σκηνοθεσία ανήκει στον Mike Mendez (The Gravedancers) και τον ρόλο του εξολοθρευτή έχει ο Greg Grunberg (από την σειρά Heroes και το Super 8).

    Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Lin Shaye (Insidious), Ray Wise (Excision), Clare Kramer, Patrick Bauchau (Get the Gringo) και Ruben Pla.

    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε λόγω της επικείμενης πρεμιέρας του Big Ass Spider στις 18 Οκτωβρίου στην Αμερική και ξαναθυμηθείτε το πρώτο trailer του Φεβρουαρίου εδώ.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    Big Ass Spider trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Big Ass Spider trailer: Γιγαντιαία αράχνη στο L.A.! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top