F The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer #2: Επιστροφή στον κόσμο των Hobbit - FilmBoy The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer #2: Επιστροφή στον κόσμο των Hobbit - FilmBoy
  • Latest News

    The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer #2: Επιστροφή στον κόσμο των Hobbit


    Ύστερα από το trailer που είδαμε τον Ιούνιο, το δεύτερο μέρος της τριλογίας The Hobbit επιστρέφει δύο μήνες πριν από την προβολή του, με ένα ακόμα πιο χορταστικό.

    Στο δεύτερο μέρος και αφού κατάφεραν να περάσουν από τα Misty Mountains, ο Bilbo, ο Thorin και οι υπόλοιποι Νάνοι συνεχίζουν το ταξίδι προς την πορεία ανάκτησης του Βασιλείου του Erebor.

    Στη διαδρομή τους και πριν ρισκάρουν την είσοδο τους στο επικίνδυνο δάσος Mirkwood, θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από έναν άγνωστο με πολλές δυνάμεις.

    Η ομάδα θα πρέπει να ολοκληρώσει το ταξίδι στο Lonely Mountain, ενώ ο Bilbo θα πρέπει να αναζητήσει την μυστική πόρτα που θα τους δώσει πρόσβαση στο θησαυρό του δράκου Smaug...και όλα αυτά χωρίς τη βοήθεια του Gandalf ο οποίος έχει εξαφανιστεί για κάποιες μυστικές δουλειές προς τον νότο.

    Το νέο trailer σε φτιάχνει περισσότερο τόσο με τις μάχες και το πιο σκοτεινό, επικό κλίμα του όσο και με την επιστροφή του Legolas (Orlando Bloom) που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στους χαρακτήρες και τις αναμνήσεις από την τριλογία του Άρχοντα.

    Θα δούμε επίσης και τον Thranduil του Lee Pace, βασιλιά των ξωτικών και πατέρα του Legolas, τον Beorn (Mikael Persbrandt) που μπορεί να αλλάζει και να μεταμορφώνεται σε αρκούδα, με τον ρόλο του Luke Evans ως Bard The Bowman να έχει υποστεί επιμήκυνση σε σχέση με το βιβλίο ενώ η Tauriel είναι ολοκαίνουριος χαρακτήρας δημιουργημένος για την ταινία.

    Η τακτική του Χόλιγουντ να εφευρίσκει στα πάντα το αναγκαστικό love story δεν θα λείπει κι από εδώ αλλά η παρουσία της Evangeline Lilly του Lost και του Real Steel ενδέχεται να μας κερδίσει.

    Όσο για τον δράκο Smaug, στο προηγούμενο trailer είδαμε το κεφάλι του ενώ αυτή τη φορά το teasing ήταν διαφορετικό εστιάζοντας περισσότερο στη φωνή του Benedict Cumberbatch που θα σας θυμίσει τα "Shall we begin" από το Star Trek: Into Darkness  και θα σας προσφέρει ανατριχίλες από την αναμονή!

    Επιστρέφουν φυσικά και οι Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Cate Blanchett, Christopher Lee και Hugo Weaving.

    Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό νέο trailer και μερικά banner κι ας ελπίζουμε σε μία πραγματικά συναρπαστικότερη συνέχεια.

    Η κυκλοφορία αναμένεται για 12 Δεκεμβρίου ενώ στις 17 Δεκεμβρίου του 2014 θα κυκλοφορήσει το τελευταίο μέρος της prequel τριλογίας, με το There and Back Again.


    Kostas Tsokos.



    The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer #2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer #2: Επιστροφή στον κόσμο των Hobbit Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top