F The Hundred trailer: Η νέα σειρά-διάδοχος του Lost; - FilmBoy The Hundred trailer: Η νέα σειρά-διάδοχος του Lost; - FilmBoy
  • Latest News

    The Hundred trailer: Η νέα σειρά-διάδοχος του Lost;


    Ημι-sci-fi και survival σειρές πάντα με ενδιέφεραν, γιατί όλες τοποθετούν την ιστορία κάπου στο μέλλον, συνήθως σε μια δυστοπική μετα-αποκαλυπτική πραγματικότητα και είναι άκρως ενδιαφέρουσα η οπτική του κάθε δημιουργού για το πως θα καταντήσει η ανθρωπότητα ή ο πλανήτης έτσι όπως το πάμε...

    Πρόσφατες προσπάθειες ήταν το Terra Nova που άνετα θα μπορούσε να ονομαστεί Jurrasic Lost, το οποίο αν και προωθήθηκε αρκετά δεν πήρε έγκριση για 2η season και εγώ προσωπικά το drop-αρα σύντομα.

    Άλλο υποψήφιο είναι το Revolution στο οποίο βλέπουμε ένα σύντομο μέλλον χωρίς ρεύμα.
    Ωραία η ιδέα, σχετικά μέτρια εκτέλεση, πάει για δεύτερη season...

    Στα ήδη υπάρχοντα έρχεται να προστεθεί το The 100.

    97 χρόνια μετά απο μια πυρηνική καταστροφή που σκότωσε όσους ανθρώπους ζούσαν στη γη και την κατέστησε ένα ακατοίκητο μέρος, οι λίγες χιλιάδες επιζώντες που ζουν σε διαστημικούς σταθμούς, αποφασίζουν να δουν αν ο πλανήτης μπορεί να κατοικηθεί ξανά.

    Αν και οι επιστήμονες έλεγαν οτι θα ήθελαν ακόμα 100 χρόνια για να είναι ασφαλής μια αποστολή, οι πολιτικοί άρχοντες αποφασίζουν να στείλουν τους 100 φυλακισμένους του διαστημικού σταθμού.

    Οι περισσότεροι είναι νέοι και συγκεκριμένα άτομα που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τους αυστηρούς κανόνες που τους επιβάλλονταν.

    Οι πρωταγωνιστές μας θα βρεθούν μόνοι σε μία γη που λόγω ραδιενέργειας τα πάντα έχουν μεταλλαχθεί και τα πάντα είναι πιο επικίνδυνα.

    Το story πήρε λίγο After Earth, λίγο Terra Nova και φυσικά (όπως τα πάντα πλέον) και λίγο απο Lost!!!

    Γιατί;
    Γιατί φυσικά δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται στη γη!!!

    Βλέπουμε λοιπόν αν αυτή η σειρά μπορέσει να στεριώσει και να καλύψει την ανάγκη για sci-fi/survival περιπέτεια με μυστήριο...

    Γνώμες; 


    Τάσος Σαμπάρ.  


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hundred trailer: Η νέα σειρά-διάδοχος του Lost; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top