F Η Michelle Monaghan σε νέα σειρά του HBO, από τους παραγωγούς των American Horror Story και Dexter. - FilmBoy Η Michelle Monaghan σε νέα σειρά του HBO, από τους παραγωγούς των American Horror Story και Dexter. - FilmBoy
  • Latest News

    Η Michelle Monaghan σε νέα σειρά του HBO, από τους παραγωγούς των American Horror Story και Dexter.


    Την όμορφη Michelle Monaghan τη γνωρίζουμε από ταινίες όπως Kiss Kiss Bang Bang, Mission Impossible 3, Eagle Eye, Source Code και Machine Gun Preacher (αν και ο indie-fan Κωνσταντίνος είχε επισημάνει την εξαιρετική της ερμηνεία στο ανεξάρτητο Trucker το 2009).

    Μέσα στα επόμενα σχέδια της θα είναι η νέα τηλεοπτική σειρά του HBO "Open" των Ryan Murphy (Glee, American Horror Story) και Lauren Gussis (Dexter).

    Πρόκειται για άλλη μια σειρά που θα εξερευνά τις σύγχρονες σχέσεις και την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και στην οποία η Monaghan θα υποδυθεί την Grace, μία γυναικολόγο που μόλις αρραβωνιάστηκε με τον Jonathan.

    Τον χαρακτήρα του Jonathan θα υποδυθεί ο Scott Speedman με το υπόλοιπο καστ να συμπληρώνεται από τους Wes Bentley, Jennifer Jason Leigh και Anna Torv, ενώ μέσα στα επόμενα σχέδια της Monaghan είναι και άλλη μία σειρά του HBO, το "True Detective" (του οποίου το trailer είδαμε πρόσφατα) που αναμένεται να προβληθεί τον προσεχή Γενάρη.

    Αναμένουμε νεότερα για τον πιλότο του Open ...αν και το κόβω προς Grey's Anatomy μεριά...


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Michelle Monaghan σε νέα σειρά του HBO, από τους παραγωγούς των American Horror Story και Dexter. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top