F Grudge Match trailer: Robert De Niro εναντίον Sylvester Stallone! - FilmBoy Grudge Match trailer: Robert De Niro εναντίον Sylvester Stallone! - FilmBoy
  • Latest News

    Grudge Match trailer: Robert De Niro εναντίον Sylvester Stallone!


    Το Grudge Match είναι από εκείνες τις ταινίες που προκύπτουν κατά λάθος ως ένα crossover, όχι μόνο δημοφιλών ηθοποιών αλλά και ρόλων.

    Οι πρώτες φήμες μάλιστα, το ήθελαν ως το Raging Bull 2 που αναβλήθηκε, για να μετατραπεί τελικά σε ένα άτυπο Rocky vs Jake LaMotta.

    Η ιστορία αφορά δύο συνταξιούχους μποξέρ, τους Billy "The Kid" McDonnen και Henry "Razor" Sharp, δια βίου αντιπάλους οι οποίοι πείθονται μετά από πενήντα χρόνια να αναμετρηθούν για μια τελευταία φορά.

    Ο σκοπός τους να λύσουν τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Razor όταν πριν από πολλά χρόνια αποφάσισε να βγει στη σύνταξη, μια μέρα πριν από την τελική αναμέτρηση με τον The Kid.

    Δίπλα στους Stallone και De Niro, οι Kevin Hart, Alan Arkin, Kim Basinger, Camden Gray και Jon Bernthal (ο Shane του Walking Dead) ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Segal των Get Smart, Anger Management, The Longest Yard και 50 First Dates.

    Η ταινία θα ανοίξει στην Αμερική ανήμερα των Χριστουγέννων και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε από τη Warner.


    Kostas Tsokos.



    Grudge Match trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Grudge Match trailer: Robert De Niro εναντίον Sylvester Stallone! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top