F Ακούστε το epic theme του Αδάμαστου! - FilmBoy Ακούστε το epic theme του Αδάμαστου! - FilmBoy
  • Latest News

    Ακούστε το epic theme του Αδάμαστου!


    Η ταινία "Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα: Ο Αδάμαστος" η πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας βασισμένη σε κόμικ, έκανε την πρεμιέρα της την περασμένη Κυριακή στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ.

    Με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί μέρες πριν, την αίθουσα κατάμεστη και παρουσία των συντελεστών, η προβολή του Αδάμαστου άφησε άπαντες ικανοποιημένους, με τα πρώτα λόγια που ακούγονται να είναι υπέρ του δέοντος θετικά κάνοντας λόγο για μια πολύ δουλεμένη ταινία, όσο το δυνατόν επαγγελματική (συνυπολογίζοντας και το μπάτζετ των μόλις 10.000 ευρώ) που αντιστάθμιζε τις όποιες αδυναμίες με την κινηματογράφηση του, τις μάχες, τους καλογραμμένους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και μερικές ανατροπές.

    Το σίγουρο είναι πως θα προσφέρει αρκετές συγκινήσεις στους λάτρεις του είδους και για όσους δεν πρόλαβαν την πρώτη προβολή σας φέρνουμε το χαρμόσυνο νέο πως λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, ανακοινώθηκε και δεύτερη!

    Ε, μα τον Τουτάτη ναι ...είναι γεγονός και για όσους δεν πρόλαβαν, να ξέρετε πως την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 22.15 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προβολή στα πλαίσια του καθιερωμένου φεστιβάλ "19ες Νύχτες Πρεμιέρας", στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 στο Γκάζι.

    Οπότε τρεχάτε για όσο προλαβαίνετε αλλά μέχρι πριν την κάνετε ρίξτε και μια ...αυτιά (όχι Γιώργο) στο επίσημο μουσικό θέμα της ταινίας που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Παπαβασιλείου.

    Τον Δημήτρη γνωρίζουμε και από το πολυποίκιλο soundtrack του Σούπερ Δημήτριου  που συνδύαζε από μπουζούκια μέχρι metal και Ennio Morricone (μπορείς να το ακούσεις και να το κατεβάσεις εδώ) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Ρουμπούλια, δημιουργού του κόμικ και πρωταγωνιστή της ταινίας, έχουν γράψει κομμάτια και ο Γιώργος Αβραμίδης, η έμπειρη ελληνική metal μπάντα των Battleroar (ακούγεται στους τίτλους τέλους) αλλά και οι Wild Kitten, το κομμάτι των οποίων δεν μπόρεσε να χωρέσει στην ταινία αλλά αναφέρεται στα credits.

    Ακούστε παρακάτω το επικό θέμα του Δημήτρη Παπαβασίλειου, που με μια αυτιά μοιάζει αρκούντως επικό (φέρνει και λίγο σε Game of Thrones!) και ...ραντεβού ξανά στην δεύτερη προβολή!


    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ακούστε το epic theme του Αδάμαστου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top