F Ο σεναριογράφος του Chronicle ετοιμάζει σενάριο για τη Wonder Woman με τη Gina Carano θετική - FilmBoy Ο σεναριογράφος του Chronicle ετοιμάζει σενάριο για τη Wonder Woman με τη Gina Carano θετική - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σεναριογράφος του Chronicle ετοιμάζει σενάριο για τη Wonder Woman με τη Gina Carano θετική


    Τα σχέδια για μια κινηματογραφική μεταφορά της Wonder Woman από την DC προϋπήρχαν εδώ κι μεγάλο διάστημα.

    Πριν και από τους Avengers της αντιπάλου εταιρείας Marvel, πριν και από την κυκλοφορία των Superman Returns ή του Batman Begins τα σχέδια για την Wonder Woman ήταν από τα υποψήφια πρότζεκτ που ακούγονταν για καιρό μαζί με μια μεταφορά του Flash.

    Ο Josh Whedon είχε έτοιμο κάποτε ένα σενάριο μόνο που το πρότζεκτ αναβλήθηκε, ο πιλότος για μια νέα σειρά με την Adrianne Palicki πήγε άπατος ενώ τελευταία φορά ακούσαμε πέρσι για ένα σενάριο από τον Michael Goldenberg του Green Lantern.


    Από τη στιγμή που η Warner βάλθηκε να μπει για τα καλά στο μάτι των Marvel Studios, αρχικά με το Man of Steel και ύστερα με την ανακοίνωση της Superman/Batman ταινίας, γνωρίζουμε πως θα ακολουθήσουν σιγά σιγά και οι υπόλοιποι χαρακτήρες.

    Την Wonder Woman πιθανότατα θα δούμε σε cameo μέχρι να κυκλοφορήσει η Justice League ταινία και αργότερα σε δική της solo ταινία.

    Το θέμα είναι...θα την δούμε πράγματι;
    Και αν ναι ποιος θα αναλάβει το νέο σενάριο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο;

    Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τίποτα επίσημο παρά μόνο φήμες και δηλώσεις.

    Αρχικά, η Gina Carano (Fast and Furious 6, Haywire) που παίζει αρκετά μέσα στις προτιμήσεις των φαν, δήλωσε στο Comingsoon.net πως θα ήταν απίστευτο κομπλιμέντο για εκείνη αν την επέλεγαν, συνεχίζοντας:

    "Πρόκειται για την απόλυτη υπερηρωίδα που μπορεί να υποδυθεί μια γυναίκα και για όποια ηθοποιό καταλήξει στο ρόλο, εύχομαι να γίνει με σωστό τρόπο.

    Είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να γίνει σωστά αρκεί να επιλέξουν κατάλληλους σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο, ανθρώπους που θα μπορούν να μοιραστούν μαζί ένα σωστό κοινό όραμα και να το κάνουν αληθινό."

    Όσο για το σενάριο μόλις μαθεύτηκε πως ο Max Landis που τρώγεται για να γράψει σενάριο υπερηρωικής ταινίας και έκανε την έκπληξη πέρισυ με το αρκετά καλό υπερηρωικό found footage, The Chronicle ...τώρα θέλει να ασχοληθεί με την Wonder Woman.

    Πριν από λίγο διάστημα είχε φανερώσει μια δική του σεναριακή εκδοχή για τον θάνατο και την επιστροφή του Superman (δες την εδώ) ενώ πρόσφατα αποκάλυψε στο Reddit σχετικά με τους χαρακτήρες πάνω στους οποίους θα ήθελε να δουλέψει:

    "Θα ήθελα να κάνω είτε μια εκδοχή του Green Lantern που θα παίζει ανάμεσα στον ET και το Stand By Me με πρωταγωνιστή τον Kyle Rayner (σ.σ.: ο πιο γνωστός Lantern μετά τον Hal Jordan) είτε την Wonder Woman για την οποία ετοιμάζω μια σεναριακή εκδοχή που σκοπεύω να παρουσιάσω στη Warner Bros."

    Ο Landis φαίνεται πορωμένος κομιξάκιας και αναμένουμε ποιες θα είναι οι ιδέες του για την νέα Wonder Woman και αν θα τις δεχτεί η Warner.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σεναριογράφος του Chronicle ετοιμάζει σενάριο για τη Wonder Woman με τη Gina Carano θετική Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top