F Comic-Con 2013: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Amazing Spider-Man 2 + το κρυφό 4λεπτο trailer - FilmBoy Comic-Con 2013: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Amazing Spider-Man 2 + το κρυφό 4λεπτο trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2013: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Amazing Spider-Man 2 + το κρυφό 4λεπτο trailer


    Το San Diego Comic-Con πέρασε και μία από τις αναμενόμενες ταινίες από τις οποίες περιμέναμε οπτικό υλικό ήταν και ο Amazing Spidey 2.

    Αφού ξεφορτώθηκαν την ρουτίνα ενός ακόμη origin με το περσινό reboot, πλέον βαδίζουν ξανά στον αρχικό δρόμο σχεδιασμού.

    Από την περίοδο που περιμέναμε το Spider-Man 4 του Sam Raimi, γνωρίζαμε πως το πηγαίναν σιγά σιγά για μια Sinister Six μάζωξη των ισχυρότερων κακών του Spidey.

    Καθώς τελείωναν τα γυρίσματα του Amazing Spider-Man 2, ανακοινώθηκαν μάλιστα άλλες δύο ταινίες για 10 Ιουνίου του 2016 και 4 Μαϊου του 2018 και φαίνεται πως όλα οδηγούν προς τα εκεί κάτι που εμμέσως πλην σαφώς έχουν επιβεβαιώσει σχεδόν οι πάντες, από τους παραγωγούς Avi Arad και Matt Tolmach, μέχρι τον σκηνοθέτη Marc Webb αλλά και τον κεντρικό κακό Jamie Foxx.

    Ήδη στην 2η ταινία θα δούμε τον Electro ως βασικό villain με τον Rhino του Paul Giamatti να έχει μονάχα έναν μικρό ρόλο (πιθανότατα να τον δούμε να μεταλλάσσεται στα επόμενα;), ενώ από δω κι από εκεί έχουν τοποθετήσει διάφορα hints που πιθανότατα θα οδηγήσουν στην δημιουργία κι άλλων κακών.

    Ο ηθοποιός Colm Feore για παράδειγμα, υποδύεται τον Adrian Toomes που στα κόμικ μετατρέπεται στον Vulture ενώ ο χαρακτήρας του Dr Kafka (Marton Csokas) μεταμορφώθηκε κάποτε στον Vermin.

    Η μάζωξη των κακών επιβεβαιώνεται και από την ύπαρξη του ιδρύματος Ravencroft που είναι κάτι σαν το αντίστοιχο Arkham Asylum της Marvel όπου κρατιούνται φυλαγμένοι διάφοροι κακοί.

    Σε άλλα νέα, είναι γνωστό πως οι σκηνές της Shailenne Woodley ως Mary Jane κόπηκαν από το sequel (φήμες αναφέρουν μέχρι και recasting του ρόλου).

    Σε αυτές εμφανιζόταν λέγοντας και το iconic "face it tiger...you hit the jackpot" με το οποίο συστήθηκε στον Peter Parker... κάτι που σημαίνει πως θα την τοποθετήσουν στο 3ο φιλμ αφού η Gwen Stacy της Emma Stone θα σταλεί στα θυμαράκια, όπως είχε γίνει και στο χαρτί.

    Το αν αυτό θα γίνει στην 2η ή την 3η ταινία δεν το γνωρίζουμε, αλλά η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να γίνει στο Amazing Spider-Man 3, με την Mary Jane να αποκτά σιγά σιγά τον κεντρικό ρόλο.

    Όσο για την Felicity Jones (Like Crazy) επιβεβαίωσε πρόσφατα πως θα έχει ρόλο κακού χαρακτήρα χωρίς να αναφέρει αν θα είναι πράγματι η κλέφτρα Black Cat.

    Το σίγουρο είναι πως θα έχει κάποιο συσχετισμό με τον Green Goblin αφού στις δηλώσεις της αποκαλούσε τον εαυτό της ως "Goblin's girlfriend"...κάτι που λόγω του νεαρού της ηλικίας της, μας έκανε πιστεύουμε πως θα είναι η σχέση του γιου Osborn, Harry και πως αυτός θα ήταν τελικά ο πρώτος που θα φορούσε την μάσκα της κλασικής νέμεσης του Spidey.

    Τελικά θα ισχύσει το continuity που γνωρίζουμε τόσα χρόνια καθώς θα συσχετίζεται κανονικά με τον πατέρα Norman Osborn, ο οποίος λογικά θα μετατραπεί σε Green Goblin στην επόμενη ταινία, όπου θα δούμε λογικά και τον θάνατο της Gwen.



    Πολύ πράμα έτσι;...ελπίζω να μην ζαλιστήκατε!

    Από αυτά που έχουμε καταλάβει μέχρι στιγμής, κάθε στούντιο πλέον προσπαθεί να χτίσει το δικό της μεγάλο κόμικ σύμπαν, που θα καταλήγει σε μεγάλες ταινίες συνόλου.

    Το ενδιαφέρον με τον Spidey είναι πως το Amazing Spider-Man 2 θα είναι το set-up για μια αλά Avengers κατάληξη...αλλά από την πλευρά των κακών.

    Μέχρι στιγμής φαίνεται πως θα έχουμε Electro, Goblin, Vulture αλλά για τους υπόλοιπους που αναφέρθηκαν (Rhino, Vermin) δεν ξέρουμε πως θα καταλήξουν.

    Βασικά και επειδή αδυνατώ να θυμηθώ αν υπήρξε ποτέ ο...Vermin μέλος της Sinister Six, βγάλτε έξω τους άκυρους και αρχίστε να μας ψήνετε για Mysterio, Kraven, Hobgoblin και γιατί όχι ξανά...τον Dr Octopus;

    Για τα υπόλοιπα δείτε το υλικό από το San Diego με το μινιμαλές αλλά ψαρωτικό promo του Electro (επάνω) αλλά και το πάνελ (παρακάτω), ενώ ...σας έχουμε και μία έκπληξη...

    Χθες το βράδυ μετά από ένα κλασικό τσωκικό ιντερνετικό καψιματοψάξιμο (ανάσα!)... ανακάλυψα στο youtube ένα βίντεο τραβηγμένο από κάμερα με το 4λεπτο footage της ταινίας.

    Η θολούρα εμφανής, αλλά από την άλλη μπορείς να διακρίνεις και να καταλάβεις αρκετά, όπως το ότι φαίνεται ακόμα πιο σκοτεινό αλλά και με περισσότερο χιούμορ (αμάν ρε Spidey, δεν τη βάζουμε τη στολή να πλυθεί με τα υπόλοιπα ρούχα) και έναν εντυπωσιακό Electro.

    Στα υπόλοιπα διακρίνουμε αρκετές σκηνές με τους Peter και Gwen, αλλά και τον Dane DeHaan ως Harry Osborn, ο οποίος βλέπει τον πατέρα του Norman (Chris Cooper) και μελλοντικό Green Goblin να αργοπεθαίνει (όπως γνωρίζαμε κι από το 1ο Amazing Spider-Man)

    Y.Γ.: Για μπόνους δείτε κι όλες τις τελευταίες φωτογραφίες και εξώφυλλα από περιοδικά.


    Kostas Tsokos.



       

















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2013: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Amazing Spider-Man 2 + το κρυφό 4λεπτο trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top