F The Flu trailer: Η θανατηφόρα γρίπη από τη Ν.Κορέα - FilmBoy The Flu trailer: Η θανατηφόρα γρίπη από τη Ν.Κορέα - FilmBoy
  • Latest News

    The Flu trailer: Η θανατηφόρα γρίπη από τη Ν.Κορέα


    Τι είναι χειρότερο από το αρπάξεις μια γρίπη;
    Να αρπάξεις τη σούπερ γρίπη, με θνησιμότητα 100%.

    Οι χαρακτήρες του κορεάτικου πανδημικού θρίλερ του Sung-su Kim με τίτλο The Flu, σίγουρα ελπίζουν να μην είναι 100% θανατηφόρα, αλλιώς η ταινία θα τελείωνε με όλους νεκρούς.
    Και ποια θα ήταν η διασκέδαση σε αυτό;

    Ένας ρυθμιστής κυκλοφορίας προσβάλλεται από έναν άγνωστο ιό και πεθαίνει σε νοσοκομείο της Bundang, γεμάτος κόκκινα εξανθήματα και αιμόπτυση.

    Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το θάνατο του πρώτου ασθενούς, παρόμοιες περιπτώσεις θανάτων που σχετίζονται με τη νόσο, αναφέρθηκαν σε όλη την Bundang.

    Οι γιατροί απελπίζονται με τον σούπερ ιό που δεν έχει καμία γνωστή θεραπεία, αλλά σύντομα θα βρουν την ελπίδα όταν ακούν για έναν μοναδικό επιζών που μπορεί να έχει αναπτύξει αντισώματα κατά της αμείλικτης ιογενής μετάλλαξης.

    Καθώς οι υπεύθυνοι του ιατρικού τομέα βιάζονται να βρουν το μόνο άτομο με το πιθανό μυστικό της θεραπείας, οι θάνατοι αυξάνονται και σύντομα η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή από τα βάλει σε καραντίνα την πόλη.

    Ανάμεσα τον πανικό, την άγρια απόγνωση και τη βία, ο αγώνας για ζωή μεταξύ των μολυσμένων και των μη μολυσμένων αρχίζει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.


    Πρωταγωνιστούν Hyuk Jang, Soo Ae, In-Pyo Cha, Hyo-ju Park και Yoo Hae-jin.

    Το The Flu ανοίγει στη Νότια Κορέα στις 15 Αυγούστου και στις ΗΠΑ στις 30 του ίδιου μήνα.
    Δείτε το trailer και πείτε μας αν θα σας ενδιέφερε.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    The Flu trailer (English subs) από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Flu trailer: Η θανατηφόρα γρίπη από τη Ν.Κορέα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top