F Ο Ang Lee συνεχίζει τις 3D ανησυχίες του για χάρη του μποξ! - FilmBoy Ο Ang Lee συνεχίζει τις 3D ανησυχίες του για χάρη του μποξ! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ang Lee συνεχίζει τις 3D ανησυχίες του για χάρη του μποξ!


    Το Life of Pi που χάρισε ξανά στον Ang Lee το Όσκαρ σκηνοθεσίας και απέφερε παγκοσμίως άνω των $609 εκατομμυρίων, μας μάγεψε με τις εικόνες, την φωτογραφία και την εξαιρετική αξιοποίηση της 3D τεχνολογίας.

    Απ'ότι φαίνεται εξίσου γοητευμένος από το 3D παραμένει και ο Lee, και σύμφωνα με το Deadline επόμενη δουλειά του Ταϊβανέζου σκηνοθέτη θα είναι μια αφήγηση που θα προσπαθήσει να αναπαράγει με τη βοήθεια της τεχνολογίας 3D, μερικές από τις εμβληματικές στιγμές του μποξ των 60's και 70's.

    Το σενάριο έχει αναλάβει ο Peter Morgan των Frost/Nixon και The Queen και λέγεται πως θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την θρυλική μάχη ανάμεσα σε Μοχάμεντ Άλι και Joe Frazier που εκτυλίχθηκε το 1975, παίρνοντας την ονομασία "Thrilla in Manila."

    Την παραγωγή θα αναλάβει επίσης ο Lee, μαζί με τον σταθερό του συνεργάτη James Schamus (Crouching Tiger..., Hulk, Brokeback Mountain, Taking Woodstock).

    Αναμένουμε νεότερα και για το αν θα είναι ακριβώς ντοκιμαντέρ ή θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για καστ.

    Σε σχέση με το Life of Pi πρόκειται για μια αρκετά διαφορετική επιλογή, κάτι που είτε μας ενθουσιάζει είτε όχι, δείχνει πως ο σκηνοθέτης συνεχίζει να παραμένει ανήσυχος και να αλλάζει ύφος και κινηματογραφικό είδος.


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ang Lee συνεχίζει τις 3D ανησυχίες του για χάρη του μποξ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top