F +1 (Plus One) trailer: Ο Ντένης Ηλιάδης επιστρέφει με ...διπλό τρόμο - FilmBoy +1 (Plus One) trailer: Ο Ντένης Ηλιάδης επιστρέφει με ...διπλό τρόμο - FilmBoy
  • Latest News

    +1 (Plus One) trailer: Ο Ντένης Ηλιάδης επιστρέφει με ...διπλό τρόμο


    Έχοντας κάνει ήδη την φεστιβαλική του πρεμιέρα τον Μάρτιο στο SXSW 2013, το supernatural θρίλερ του Ντένη Ηλιάδη, +1 (Plus One) ετοιμάζεται για την κινηματογραφική του έξοδο στις Αμερικάνικες αίθουσες, με το πρώτο trailer αλλά και poster να κάνουν την εμφάνιση τους.

    Τοποθετημένη κάπου ανάμεσα σε teen movie και Twilight Zone, η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Έλληνα σκηνοθέτη (βασισμένη σε δικιά του ιστορία) μετά το Last House on the Left έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις, τόσο στο SXSW όσο και στο Fantasia International Film Festival του Καναδά στις αρχές Αυγούστου.

    Το ίδιο μπορούμε να πούμε και από το trailer, μιας και φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα μίξη κολεγιακού πάρτι και υπερφυσικών φαινομένων, ποτισμένα με στοιχεία τρόμου αλλά και κωμωδίας. 


    Τρεις κολεγιακοί φίλοι πάνε στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς, με τον κάθε έναν από αυτούς να ψάχνει για κάτι διαφορετικό: αγάπη, σεξ και μια απλή ανθρώπινη σχέση.

    Όταν ένα υπερφυσικό φαινόμενο διαταράσσει το πάρτι, ένα φιτίλι ανάβει και θα τους οδηγήσει στην πιο παράξενη νύχτα της ζωής τους.

    Καθώς οι τρεις φίλοι αγωνίζονται να βρουν αυτό που ψάχνουν, το πάρτι έχει πάρει μια επικίνδυνη στροφή προς το χάος και η αμφισβήτηση για το αν μπορούν να παραμείνουν φίλοι ή αν μπορούν ακόμη και να μείνουν ζωντανοί μεγαλώνει.

    Το καστ περιλαμβάνει τους: Rhys Wakefield (The Purge), Ashley Hinshaw (Chronicle), Natalie Hall, Rhoda Griffis (The Hunger Games).

    Περιμένοντας λοιπόν το φιλμ να ρθει και από τα μέρη μας μπορούμε να δούμε το trailer, αλλά και το εξίσου ενδιαφέρον poster.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.

     
    +1 (Plus One) trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: +1 (Plus One) trailer: Ο Ντένης Ηλιάδης επιστρέφει με ...διπλό τρόμο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top