F Ο Harrison Ford δεν θα έλεγε όχι σε μία πέμπτη ταινία του Indiana Jones - FilmBoy Ο Harrison Ford δεν θα έλεγε όχι σε μία πέμπτη ταινία του Indiana Jones - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Harrison Ford δεν θα έλεγε όχι σε μία πέμπτη ταινία του Indiana Jones


    Σημαδιακό ή όχι, η τελευταία φορά που αναφερθήκαμε σε 5ο Indiana Jones ήταν πέρυσι, τέτοια εποχή.

    Παρ'ότι το Kingdom of The Crystal Skull ήταν ένα μετριότατο, αργοπορημένο sequel που και να μην είχε γυριστεί δεν θα μας έλειπε καθόλου, αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

    Ο παραγωγός Frank Marshall δήλωνε πέρυσι πως αποκλείεται να δούμε άλλη μια ταινία και απ'ότι φαίνεται το πρόβλημα οφειλόταν στο σενάριο.

    Από τότε πέρασε άλλος ένας χρόνος και ενώ ο George Lucas βγήκε στη σύνταξη, η Disney αγόρασε την Lucasfilm...αλλά άκρα του τάφου σιωπή συνέχισε να επικρατεί, για ενδεχόμενο καινούριο Indy.

    Ο Harrison Ford δεν φαίνεται διατεθειμένος να τα παρατήσει και σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στην Daily Telegraph, δήλωσε σχετικά:

    "Έχουμε δει το χαρακτήρα να αναπτύσσεται, να μεγαλώνει και να ωριμάζει με την πάροδο του χρόνου και πιστεύω πως είναι απολύτως κατάλληλο για εκείνον να επιστρέψει ξανά σε μια ταινία, όπου δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα.

    Το πιο ενδιαφέρον για μένα σε σχέση με τον χαρακτήρα του Indy, ήταν πως κατάφερνε να επικρατήσει με το κουράγιο του, το πνεύμα, το θάρρος και την εξυπνάδα που τον διέκρινε.

    Μπορεί να φοβόταν αλλά πάντοτε κατάφερνε να επιβιώσει...και αυτό είναι κάτι που μπορώ να κάνω..."

    Με άλλα λόγια ο Ford δηλώνει πανέτοιμος αλλά φαίνεται πως έχουν κολλήσει στο στοιχείο εκκίνησης της πλοκής του σεναρίου (το λεγόμενο MacGuffin των ταινιών) από την εποχή που το ετοίμαζε ο George Lucas.

    Ευτυχώς που βγήκε στη σύνταξη θα λέγαμε εμείς, αν είναι να έγραφε κάτι παρόμοιο με το "Κρυστάλλινο Κρανίο"...αλλά εσείς θα επιθυμούσατε άλλη μια Indiana Jones ταινία;

    Αν ναι ποιος θα μπορούσε να αναλάβει το σενάριο;
    Εκτός αν ο Spielberg αποφασίσει να το συνεχίσει και να το πάρει όλο πάνω του...


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Harrison Ford δεν θα έλεγε όχι σε μία πέμπτη ταινία του Indiana Jones Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top