F Ο Hugh Jackman θέλει κινηματογραφικό team-up με τους Avengers και τον Spider-Man! - FilmBoy Ο Hugh Jackman θέλει κινηματογραφικό team-up με τους Avengers και τον Spider-Man! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Hugh Jackman θέλει κινηματογραφικό team-up με τους Avengers και τον Spider-Man!


    Πρεμιέρα του νέου Wolverine και φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής Hugh Jackman έχει ήδη αρχίσει να φαντάζεται τα δικά του σενάρια.

    Στα κόμικ έχουν υπάρξει άπειρες φορές όπου ο Logan έχει συμμαχήσει ή πλακωθεί στα ξυλίκια με οποιονδήποτε Marvel-ικο υπερήρωα.

    Ειδικά με τον Spidey έχουν συναντηθεί ουκ ολίγες φορές ενώ με τον Captain America έχουν υπάρξει και συμπολεμιστές σε παγκόσμιους πολέμους, κείνα τα χρόνια τα παλιά.

    Ερωτηθείς πρόσφατα από το Collider κατά τη διάρκεια μια πρόσφατης εκδήλωσης Τύπου για το The Wolverine διαβάστε τι απάντησε για την επιθυμία του να παίξει σε πιθανό crossover με άλλους ήρωες της Marvel:

    "Ρώτησα πρόσφατα τον πρόεδρο της Fox, Tom Rothman αν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και μου απάντησε πως δεν θα είναι εύκολο γιατί θα πρέπει να συνεργαστούμε με πολλά διαφορετικά στούντιο, των οποίων οι χαρακτήρες αυτοί είναι ιδιοκτησίες τους.

    Κατανοώ ότι η Marvel έχει τους Εκδικητές και ετοιμάζουν μεγάλα πράγματα, αλλά θεωρώ πως είναι αδύνατον να μην μπορέσουν κάποια στιγμή να ενώσουν τον Wolverine και τους άλλους χαρακτήρες των X-Men, με τον Spider-Man και τους Avengers.

    Προσωπικά δεν βλέπω κανένα εμπόδιο.
    Υπάρχουν τρία διαφορετικά στούντιο, τα οποία αν θέλουν μπορούν να χωρίσουν το κόστος σε τρία κομμάτια και...χαρούμενες μέρες θα έρθουν!

    Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει κάτι τέτοιο...πιστεύω απόλυτα σε αυτό και θα ήταν στ'αλήθεια συναρπαστικό για τους φαν σε όλο τον κόσμο."

    Και όπως το Wolverine τελειώνει με ένα hint στο X-Men: Days of Future Past που θα κυκλοφορήσει το 2014, έτσι και αυτό το ποστ θα ολοκληρωθεί με λίγα επιπλέον λόγια του Jackman στο SuperHeroHype.com:

    "Είναι μια πρωτοφανής υπερπαραγωγή και πιστεύω πως όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν παλιότερα, ήταν ενθουσιασμένοι που συνεργάζονταν ξανά για αυτή την ταινία.

    Πρόκειται στ'αλήθεια για μια εκπληκτική ιστορία και concept και ως Wolverine, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ σχεδόν με όλο το καστ.

    Είναι πραγματικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα σύνολα ηθοποιών που έχω δουλέψει, κάτι που διασκέδασα πολύ."

    Άρα θα δούμε αρκετό Wolvie ΚΑΙ στο X-Men: Days of Future Past, κάτι που θα είναι χαράς ευαγγέλια για τους φαν αλλά όχι και τόσο για τους υπόλοιπους.

    Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη με τον χαρακτήρα του...απλά δεν θα ήθελα να ξαναδώ ένα ακόμη Wolverine and The X-Men, όσο κι αν είναι ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας από εκείνο το σύμπαν.

    Όσο για την big Marvel-ική crossover-ιά...έτσι όπως πάει το πράγμα, να είστε σίγουροι πως θα γίνει κάποια στιγμή.

    Οι χαρτογιακάδες executive δεν πρόκειται να συνεννοηθούν ποτέ μεταξύ τους (κέρδη...πολλά κέρδη), αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα έχουνε βγάλει τόσα χρήματα από Avengers 2 και 3, Superman/Batman, Justice League, X-Men και Amazing Spider-Man 2, 3, 4 (που εξελίσσεται σιγά σιγά σε Sinister Six μάζωξη των villain)...που δεν μπορεί...θα το ξανασκεφτούν.

    Υ.Γ.: Άντε και σε DC εναντίον Marvel μέχρι τότε!
    Ζητάω πολλά;

    Υ.Γ.2: Για περισσότερα, δείτε και το παρακάτω βίντεο με δηλώσεις του πρωταγωνιστή.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Hugh Jackman θέλει κινηματογραφικό team-up με τους Avengers και τον Spider-Man! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top