F How To Train Your Dragon 2 trailer: Βγάλε το δράκο σου βόλτα - FilmBoy How To Train Your Dragon 2 trailer: Βγάλε το δράκο σου βόλτα - FilmBoy
  • Latest News

    How To Train Your Dragon 2 trailer: Βγάλε το δράκο σου βόλτα


    Όσο ο μπαμπάς έφτιαχνε και δεύτερο site – το οποίο ασχολείται με τρόμο και δε μ’αφήνει ακόμη να το δω λόγω ηλικίας …αλλά εγώ κρυφά θα μπω – εγώ τσέκαρα το πρώτο επίσημο trailer του How To Train Your Dragon 2.

    Βασικά, υποθέτω ότι όταν πάρω κι εγώ ένα δράκο δώρο, θα είναι κρίμα να μην γυρνάμε βόλτες στην Αθήνα, να τρομάζουμε τα ανθρωπάκια με τα γκλοπάκια (μη σας πω πώς τους λέει ο μπαμπάς).

    Αυτό προφανώς συμβαίνει σε αυτό το σχεδόν δίλεπτο trailer της συνέχειας του How To Train Your Dragon του 2010, το οποίο όπως έχετε καταλάβει, δεν το έχω δει – και απ΄όσο ξέρω, δεν είναι από τα must-see που έχει φτιάξει ο μπαμπάς για μένα.

    Πάντως, πρέπει να πήγε καλά γιατί η Dreamworks αμέσως ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη συνέχεια.

    Το How To Train Your Dragon 2 θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνη του 2014, και τις φωνές τους δανείζουν οι Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller και Kristen Wiig.

    Εσάς πώς σας φαίνεται;


    FilmGirl.



    How To Train Your Dragon 2 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: How To Train Your Dragon 2 trailer: Βγάλε το δράκο σου βόλτα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top