F H Warner σκέφτεται το μελλοντολογικό Batman Beyond για reboot του Batman;‏ - FilmBoy H Warner σκέφτεται το μελλοντολογικό Batman Beyond για reboot του Batman;‏ - FilmBoy
  • Latest News

    H Warner σκέφτεται το μελλοντολογικό Batman Beyond για reboot του Batman;‏


    Με το Man of Steel να διαγράφει την καλύτερη εισπρακτική πορεία για τα φετινά καλοκαιρινά blockbuster μετά το Iron Man 3, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα δούμε τα sequel του αλλά και την υπερωική ομάδα της Justice League.

    Εκείνο το μυστήριο λύθηκε αλλά με τον Batman φαίνεται πως δύσκολα θα ξεμπερδέψουν μέχρι να βρουν με ποια εκδοχή θα συνεχίσουν.

    Καταρχάς γνωρίζουμε πως θα δούμε ένα ακόμη reboot και μια διαφορετική εκδοχή του Batman απευθείας στην Justice League, αλλά η Warner φαίνεται πως δυσκολεύεται να διαλέξει ποια θα ήταν η ιδανική εκδοχή για το νέο δικό του κινηματογραφικό σύμπαν.

    Η τελευταία φήμη που μάθαμε από το Movieweb είναι πως σκέφτονται ξανά μια παλιότερη ιδέα που είχε προταθεί πριν από την τριλογία του Nolan.

    Ο λόγος για το Batman Beyond που ήταν βασισμένο στην ομώνυμη animated σειρά που διήρκεσε από το 1999 εώς το 2001 και εκτυλισσόταν το 2050 σε μία φουτουριστική Gotham City, με έναν γερασμένο Bruce Wayne να έχει παραδώσει τη θέση του Batman στον αθληταρά μαθητή λυκείου Terry McGinnis (για περισσότερα δες κι εδώ).


    Αν αυτό ισχύει λογικά στην Justice League θα δούμε μια καινούρια εκδοχή του Bruce Wayne (όπως ακούγεται) και στο δικό του reboot σύμπαν θα δούμε κάτι διαφορετικό που όμως θα είναι το λογικό πιθανό μέλλον που θα σχετίζεται με το continuity του Man of Steel και της Justice League.

    Το αν θα συνεχίσει ο Joseph Gordon-Levitt ως νέος χαρακτήρας ή αν θα διαλέξουν καινούριο ηθοποιό δεν το γνωρίζουμε...εκτός αν το ξανασκεφτούν για τον κάποτε υποψήφιο Armie Hammer που ήδη φόρεσε μια μάσκα για χάρη του Lone Ranger.

    Βασικά βάλτε εκεί τον Bats στην Justice League είτε ως Bruce Wayne είτε ως άλλον χαρακτήρα και συνεχίστε από εκεί για τις επόμενες solo ταινίες του Batman, γιατί έχουμε αρχίσει να μπλεκόμαστε μου φαίνεται...


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: H Warner σκέφτεται το μελλοντολογικό Batman Beyond για reboot του Batman;‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top