F Ο σεναριογράφος των Heroes και ...Green Lantern στο νέο Blade Runner; - FilmBoy Ο σεναριογράφος των Heroes και ...Green Lantern στο νέο Blade Runner; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σεναριογράφος των Heroes και ...Green Lantern στο νέο Blade Runner;


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Την τελευταία φορά που μιλήσαμε για το πολυαναβληθέν sequel του Blade Runner, γνωρίζαμε πως ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας θα είναι γυναίκα και πως ο Harrison Ford είτε δεν θα εμφανιστεί καθόλου είτε μονάχα σε μορφή cameo.

    Από τότε έχει περάσει παραπάνω από χρόνος και μόλις κυκλοφόρησε το νέο πως ο Michael Green βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει την επανεγγραφή του νέου Blade Runner, για λογαριασμό της Alcon Entertainment.

    Το αρχικό σενάριο είχε γράψει ο  Hampton Fancher του αρχικού Blade Runner και των The Minus Man, The Mighty Quinn ενώ στη σκηνοθεσία επιστρέφει και παραμένει κανονικά, ο Ridley Scott.

    Τα μόνα που γνωρίζουμε για το ορίτζιναλ σενάριο του Fancher είναι ...


    ...
    ...πως η υπόθεση της νέας ταινίας θα είναι τοποθετημένη μερικά χρόνια μετά την πρώτη, ενώ οι παραγωγοί σκέφτονται να το επεκτείνουν σε μια μυριάδα από sequels, prequels και ίσως τηλεοπτικές και άλλες διαδραστικές παραγωγές.

    Για καινούριο Blade Runner το πηγαίνανε αυτοί και την είδαν όπως με τα νέα Star Wars (θα έχουμε σύντομα περισσότερα σχετικά και μ'αυτό).

    Όσο για τον σεναριογράφο Michael Green που μόλις ολοκλήρωσε τις επανεγγραφές για το Robopocalypse του Spielberg και το Gods and Kings της Warner Bros., μένει να δούμε τι σόι επιλογή θα αποδειχτεί, αν τελικά συμφωνήσουν.

    Με τον Green Lantern και το Heroes που ουσιαστικά άξιζε μόνο για την 1η σεζόν, αρχίζεις ήδη να φοβάσαι για βιασμό του ορίτζιναλ.

    Μην ξεχνάμε πως το να παραμένει ο Ridley Scott στη σκηνοθεσία δεν λέει και πολλά, αν δεν έχεις και τους κατάλληλους σεναριογράφους που δεν θα τα κάνουν μπάχα-low(!)  (ναι σε σένα μιλάω Prometheus).

    Θα δείξει.
    Προς το παρόν αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις και περαιτέρω εξελίξεις.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σεναριογράφος των Heroes και ...Green Lantern στο νέο Blade Runner; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top