F Ο Ridley Scott θέλει τον Harisson Ford στο Blade Runner 2 - FilmBoy Ο Ridley Scott θέλει τον Harisson Ford στο Blade Runner 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ridley Scott θέλει τον Harisson Ford στο Blade Runner 2

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Πριν λίγες εβδομάδες μάθαμε οτι στο sequel του Blade Runner που το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό, το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας θα είναι γυναίκα και οτι ο Harisson Ford δεν θα έπαιζε καθόλου καθώς ο Ridley Scott δεν ήξερε πως να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα του.

    Το πρώτο κομμάτι συνεχίζει να ισχύει, αλλά για το δεύτερο ο διάσημος σκηνοθέτης φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και θα ήθελε ο Ford να συμμετάσχει στην ταινία, όχι όμως σαν κεντρικό πρόσωπο.

    Σε συνεντεύξη του δήλωσε:

    "Δεν νομίζω οτι ο Harry θα πρωταγωνιστήσει, θα τον ήθελα όμως πάρα πολύ σε αυτήν την ταινία, θα ήταν πολύ διασκεδαστικό".

    Η αλήθεια είναι ...

    ...όμως οτι δεν έχουν γίνει συζητήσεις με τον ηθοποιό για ενδεχόμενο συνεργασίας ακόμα, αλλά και να κλείσει, δεν ξέρουμε ο σκηνοθέτης πως θα τον χρησιμοποιήσει.

    Θα τον δούμε σε cameo εμφάνιση ή σε κάποιον σημαντικό δευτερεύοντα ρόλο;

    Αυτές είναι οι απορίες που περιμένουμε σύντομα να μας λυθούν, αν και το πρότζεκτ προχωράει πολύ αργά κυρίως λόγω του προγράμματος του σκηνοθέτη, καθώς προηγείται το Prometheus (έρχεται review από τον Κωνσταντίνο το Σάββατο) αλλά και το The Counselor.

    Ο σεναριογράφος πάντως και της πρώτης ταινίας Hampton Fancher  είναι έτοιμος να γράψει το σενάριο και για την δεύτερη και όλοι μας σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε.

    Όσο για τον Ford όλοι μας νομίζω θα θελαμε πολύ να τον δούμε και στο δεύτερο μέρος.
    Σωστά;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ridley Scott θέλει τον Harisson Ford στο Blade Runner 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top