F Η Christina Hendricks ...μητέρα για τις ανάγκες του Measure of a Man - FilmBoy Η Christina Hendricks ...μητέρα για τις ανάγκες του Measure of a Man - FilmBoy
  • Latest News

    Η Christina Hendricks ...μητέρα για τις ανάγκες του Measure of a Man


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Είναι γεγονός πως έχω πιάσει εργολαβία κάθε σχετικό νέο με την Christina Hendricks.

    Όμως πέρα από το γεγονός της όμορφης και ζουμερής εμφάνισης της κοκκινομάλλας Αμερικανίδας, μιλάμε για μια ηθοποιό που πέρα από τη σειρά Mad Men, δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί κινηματογραφικά όσο θα έπρεπε.

    Μετά τη μικρή της εμφάνιση στο Drive  παρέδωσε έναν αξιομνημόνευτο μικρό ρόλο και στο Detachment  και στα επόμενα της σχέδια σύμφωνα με το Deadline, είναι το Measure of a Man βασισμένο στο βιβλίο "One Fat Summer" του Robert Lipsyte.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη του:




    "Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν χαρούμενοι που θα βγάλουν τα βαριά μπουφάν τους και το μακρύ τους παντελόνι για το καλοκαίρι, ο Bobby δεν μπορεί ούτε να ξεκουμπώσει το τζιν του ή να προσπεράσει την κοιλιά του, αγγίζοντας τα δάχτυλα των ποδιών του.

    Το να περάσει το καλοκαίρι στη Rumson Lake θα είναι γι'αυτόν καθαρό βασανιστήριο, αλλά το συγκεκριμένο καλοκαίρι υπόσχεται να είναι χειρότερο από ό,τι συνήθως.

    Οι γονείς του δεν σταματούν να τσακώνονται, η καλύτερη του φίλη Joanie επιστρέφει σπίτι της στη Νέα Υόρκη και δεν του λέει το γιατί ενώ ο Dr Kahn, ένας πλούσιος και τσιγκούνης ιδιοκτήτης ακινήτων που τον προσλαμβάνει για να φροντίζει το γκαζόν του...τον έχει πεθάνει στη δουλειά.

    Στην κορυφή όλων αυτών, ένας τοπικός νταής που δεν έχει σταματήσει να τον βασανίζει και έτσι ο Bobby θα μάθει πόσο τρομαχτικό αλλά και συναρπαστικό μπορεί να αποβεί ένα καλοκαίρι.
    "

    Τον Bobby θα ερμηνεύσει ο Riley Griffiths (ο χοντρούλης του Super 8), ενώ η Christina Hendricks αυτόν της μητέρας του.

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο άγνωστος Terry Loane, το σενάριο ο David Scearce (A Single Man) και η παραγωγή είναι του  Christian Taylor (του Hick με τη Chloe-Grace Moretz).

    Το Measure of a Man μοιάζει μεταξύ δράματος και κωμωδίας, από αυτά που βλέπονται ευχάριστα και όσοι θέλετε άλλα νέα για την Hendricks, θα την δούμε και στην indie κωμωδία Struck By Lightning αλλά και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ryan Gosling με τίτλο How to Catch a Monster ...αλλά γι'αυτό το τελευταίο ήδη γνωρίζετε.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Christina Hendricks ...μητέρα για τις ανάγκες του Measure of a Man Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top