F Αναβάλλεται επ' αόριστον το reboot του National Lampoon's Vacation.‏ - FilmBoy Αναβάλλεται επ' αόριστον το reboot του National Lampoon's Vacation.‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Αναβάλλεται επ' αόριστον το reboot του National Lampoon's Vacation.‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μετά το Ηλεκτρονικό Μανούλι του οποίου το remake μάθαμε πρόσφατα πως βρίσκεται ήδη στα σκαριά, έχουμε και νεότερα για την οικογένεια Griswold ...που δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Warner αποφάσισε να καθυστερήσει επ'αόριστον το reboot-sequel της σειράς National Lampoon's Vacation, για λόγους δημιουργικών διαφορών.

    Το σενάριο είχε αναλάβει ο Jonathan Goldstein (Horrible Bosses) και τη σκηνοθεσία ο John Francis Daley που συμμετείχε με ρόλους στα Horrible Bosses, και στο επερχόμενο The Incredible Burt Wonderstone.

    Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Goldstein στο comingsoon.net, πρωταγωνιστής θα ήταν ο γιος Rusty που θα τον ερμήνευε ο Ed Helms των Hangover...




    Ο Rusty, προσπαθώντας να συμβαδίσει με την νέα του ζωή ως οικογενειάρχης, θα πάρει τη δική του οικογένεια για ένα ταξίδι στο Walley World, γιατί θυμόταν πόσο φοβερό ήταν εκείνο το ταξίδι.

    Η Christina Applegate θα συμπλήρωνε το ρόλο της συζύγου του Rusty ενώ ακουγόταν πως θα επέστρεφαν και οι γονείς Chevy Chase, Beverly D'Angelo, φαντάζομαι σε μικρούς cameo ρόλους.

    Η σειρά ταινιών Vacation είχε γνωρίσει αρκετά sequel, με το ομώνυμο του 1983 να στέκει ως το καλύτερο ενώ ακολούθησαν τα European Vacation (1985), Christmas Vacation (1989), Vegas Vacation (1997) και ένα 14λεπτο μικρού μήκους, το Hotel Hell Vacation (2010).

    Ο Chevy Chase ως Clark 'Sparky' Griswold και η Beverly D'Angelo ως η γυναίκα του Ellen, παρέμεναν σταθεροί σε κάθε sequel, ενώ είχε κυκλοφορήσει και ένα midquel-αρπαχτή το Christmas Vacation 2: Cousin Eddie's Island Adventure (2003) με πρωταγωνιστή τον ξάφερφο Eddie (Randy Quaid) που είχε προβληθεί από το NBC.

    Δεν ξέρω ποιος θα ανυπομονούσε για ένα νέο Vacation αλλά εγώ λέω να ξαναδώ το European Vacation, που το είχα πετύχει αρκετές φορές στην τηλεόραση και παραμένει το αγαπημένο μου.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αναβάλλεται επ' αόριστον το reboot του National Lampoon's Vacation.‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top