F Μια γεύση από το Pacific Rim από το trailer που παρουσιάστηκε στο Wonder-Con - FilmBoy Μια γεύση από το Pacific Rim από το trailer που παρουσιάστηκε στο Wonder-Con - FilmBoy
  • Latest News

    Μια γεύση από το Pacific Rim από το trailer που παρουσιάστηκε στο Wonder-Con


    Αναδημοσίευση από Heroes For A Day.

    Ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα πρότζεκτ της φετινής μπλομπαστερικής σεζόν θα είναι και το Pacific Rim του Guillermo Del Toro.

    Με τόσο υλικό που είχε κυκλοφορήσει (φωτογραφίες, artworks, trailer) είχαμε ήδη αρχίσει να πορωνόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι πως το καλό το πράμα δεν το είχαμε δει ακόμα.

    Το νέο trailer με καινούριο και πιο πλήρες οπτικό υλικό για το Pacific Rim, είναι εδώ προσφοράς του περασμένου WonderCon και επειδή κάποια πράγματα περιγράφονται καλύτερα χωρίς λογοκρισία, αυτό εδώ το trailer ήταν τελικά…το «absolute nerdgasm χυσαμόλι»!

    Σύμφωνα με τη σύνοψη:


    «Όταν λεγεώνες από τερατώδη πλάσματα, γνωστά και ως Kaiju, αρχίζουν να αναδύονται από τον Ειρηνικό Ωκεανό, ξεκίνησε ένας πόλεμος που θα κόστιζε εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές και θα απομυζούσε τους ανθρώπινους πόρους για χρόνια.

    Προκειμένου να πολεμήσει και να εξολοθρεύσει τα Kaiju, η ανθρωπότητα εφηύρε ένα όπλο ειδικού τύπου, τα Jaegers ή αλλιώς τεράστια ρομπότ που ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο χειριστές των οποίων το μυαλό είναι συνδεδεμένο με τα ρομπότ μέσω νευρωνικής γέφυρας.

    Όταν τα Jaegers αποδειχτούν κι αυτά σχεδόν ανυπεράσπιστα απέναντι στα Kaiju, θα ζητηθεί η βοήθεια ενός πρώην πιλότου του Raleigh Becket (Charlie Hunnam) και μιας αδοκίμαστης εκπαδευόμενης της Mako Mori (Rinko Kikuchi), οι οποίοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να οδηγήσουν ένα θρυλικό αλλά παρωχημένο Jaeger από το παρελθόν και να σταθούν ως η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας, απέναντι στην επικείμενη καταστροφή.
    »

    Gundam, Neon Genesis Evangelion, Γκοτζιλόσαυροι και ολίγον από Transformers σε μια υπερπαραγωγή που μπορεί να μην βασίζεται σε κάποιο κόμικ, manga ή anime αλλά φαντάζει ο απόλυτος φόρος τιμής στους fan οποιασδήποτε pop κουλτούρας εμπεριέχει mecha και τερατοειδή, μπιμουβίστικα monster στοιχεία.

    Λόγος για να ανησυχούμε;

    Πως ανακατεμένος στο σενάριο είναι ο …Travis Beacham του …Clash of The Titans

    Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στον Del Toro, σκηνοθέτη των Hellboy & Hellboy 2, Blade, Pan’s Labyrinth και των παλιότερων Chronos και Mimic, ο οποίος σε συνεργασία με τις Warner Bros. Pictures και Legendary Pictures, ετοιμάζεται να μας μεταφέρει σε έναν τιτάνιο, μεταποκαλυπτικό κόσμο, ως το απόλυτο tribute στις δικές του nerdgasm ονειρώξεις αλλά και αυτές των φαν του Γκοτζίλα και των mecha anime.

    Πραγματικά οι σκηνές του trailer με τα κολοσσιαία πλάνα των τεράστιων ρομπότ και τεράτων, έκοβαν την ανάσα και απ” ότι φαίνεται η Industrial Light and Magic έχει κάνει πάλι το θαύμα της στα εφέ, που μοιάζουν εξαιρετικά αληθοφανή.

    Μοιάζει ένα όνειρο ζωής για τον σκηνοθέτη που επιτέλους εκπληρώνεται…και για το οποίο θα χρειαστεί να περιμένουμε κάνα δίμηνο αφού δεν θα κυκλοφορήσει 18 Ιουλίου στην Ελλάδα (μια βδομάδα μετά την Αμερική) αλλά…12 Σεπτεμβρίου (!) από τη Village.

    Και όλα αυτά όταν το Wolverine κυκλοφορεί κανονικά στα τέλη Ιουλίου…

    Για τέτοια υπερπαραγωγή θα περιμένω άνετα την μεγάλη οθόνη, αν και δεν βρίσκω καμία λογική πίσω από τέτοιες κινήσεις.

    Μέχρι τότε απολαύστε το trailer με τα ηχεία του υπολογιστή στο φουλ και δείτε ένα πλήθος από φωτογραφίες, artworks και πετυχημένα καλλιτεχνικά πόστερ που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς.

    Υ.Γ.: Κανονίστε να κάνετε τα ίδια με τις ημερομηνίες προβολών, του χρόνου στις 18 Ιουλίου που κυκλοφορεί το X-Men: Days of Future Past.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μια γεύση από το Pacific Rim από το trailer που παρουσιάστηκε στο Wonder-Con Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top