F Οι αδελφοί Coen στα 60's με το trailer του Inside Llewyn Davis - FilmBoy Οι αδελφοί Coen στα 60's με το trailer του Inside Llewyn Davis - FilmBoy
  • Latest News

    Οι αδελφοί Coen στα 60's με το trailer του Inside Llewyn Davis


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τα Αδέλφια Coen αφήνουν προσωρινά τα νεο-γουέστερν και μας πηγαίνουν λίγο πιο μπροστά ...στα folk 60's.

    Στο Inside Llewyn Davis που το αναμέναμε από πέρισυ και είναι ελαφρά βασισμένο στα μεταθανάτια απομνημονεύματα The Mayor of MacDougal Street (2005) του επιδραστικού τραγουδιστή της folk Dave Van Ronk, θα παρακολουθήσουμε μία εβδομάδα από τη ζωή ενός τραγουδιστή καθώς περιηγείται το 1961 στην folk σκηνή του Greenwich Village, που γέννησε αρκετά ταλέντα του είδους.

    Με μια κιθάρα στο χέρι και κόντρα στα χειμωνιάτικα καιρικά φαινόμενα, θα προσπαθήσει να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει ως μουσικός της folk ενάντια σε φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, μερικά από τα οποία οφείλονται και στον ίδιο.

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Oscar Isaac, ένα όνομα που ...



    ...ακούγεται όλο και συχνότερα τώρα τελευταία, την-αρκετά-διαφορετική εδώ πέρα Carey Mulligan (Drive, The Great Gatsby) και...τον Justin Timberlake που δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει πλέον, μετά την αρκετά αξιόλογη συμμετοχή του στο Social Network.

    Τους υπόλοιπους ρόλους συμπληρώνουν οι Garrett Hedlund (Tron: Legacy), John Goodman (Argo) και ο F. Murray Abraham (Dead Man Down), στην παραγωγή βρίσκεται ο Scott Rudin που είχε συνεργαστεί με τους Coen και στα True Grit, No Country for Old Men και η χρηματοδότηση-διανομή έγινε από τα StudioCanal.

    Γκρίζα ατμόσφαιρα και undeground διάθεση, ένας Isaac σε φοβερή...γατάσταση, η Mulligan-επιτέλους- με λίγο διαφορετικό μαλλί και βωμολόχα περσόνα και ένα soundtrack γεμάτο από διασκευές παλιών folk τραγουδιών στο οποίο συνέβαλλαν και οι Oscar Isaac, Justin Timberlake, είναι μερικοί από τους λόγους για να δείτε το πρώτο red band trailer.

    Το Inside Llewyn Davis θα συμμετέχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα ( Palme d'Or) του φετινού Φεστιβάλ των Καννών που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαϊου και θα πραγματοποιήσει το κανονικό της άνοιγμα στην Αμερική, στις 6 Δεκεμβρίου.

    Η γνώμη σας;

     
    Inside Llewyn Davis trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι αδελφοί Coen στα 60's με το trailer του Inside Llewyn Davis Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top