F Το πρώτο και απαγορευμένο clip του Only God Forgives είναι εδώ! - FilmBoy Το πρώτο και απαγορευμένο clip του Only God Forgives είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Το πρώτο και απαγορευμένο clip του Only God Forgives είναι εδώ!


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μετά από τρία δυνατά trailer που είδαμε αρχές Απρίλη και Μάη (εδώ και εδώ), το νέο καλλιτεχνικά βιντεοκλιπίστικο πόνημα του Nicholas Winding Refn, κυκλοφόρησε και το πρώτο του 'απαγορευμένο' κλιπάκι, μέσω του CraveOnline.com.

    Όχι βία δεν πρόκειται να δείτε σε αυτή τη σκηνή, παρά μόνο τον Julian (Ryan Gosling) και την υποτιθέμενη κοπελιά-πόρνη Mai (Ratha Phongam) να δειπνούν παρέα με τη μητέρα του πρώτου Crystal (Kristin Scott Thomas).

    Η τελευταία μάλιστα, αρχίζει αμέσως τα μπινελίκια απέναντι στην νεαρή 'entertainer', ενώ παράλληλα συγκρίνει τα πέη του γιου της Julian με τον προσφάτως πεθαμένο αδερφό του Billy, κάνοντας τον ρεζίλι και ζητώντας του εμμέσως πλην σαφώς να εκδικηθεί για τον θάνατο του.

    Αυτό είναι που λένε, συζήτηση για τον...λούτσο.


    Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τη σύνοψη:

    "Ο Julian (Gosling) είναι ένας άντρας που έχει αυτοεξοριστεί στην Μπανγκόκ μετά από τη δολοφονία ενός αστυνομικού και ζει διευθύνοντας ένα γυμναστήριο ταϊλανδέζικου μποξ.

    Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι βιτρίνα για το εμπόριο ναρκωτικών, στο οποίο είναι συνεργός με την μητέρα του και τον αδερφό του.

    Όταν ο τελευταίος βρεθεί νεκρός, ο Julian θα θελήσει να εκδικηθεί τον υπεύθυνο, έναν αστυνομικό γνωστό με το παρατσούκλι "Ο Άγγελος Της Εκδίκησης"."

    Η ταινία προβλήθηκε ήδη στο φετινό φεστιβάλ των Καννών που διεξάγεται αυτές τις μέρες, συμμετέχοντας μάλιστα και στο διαγωνιστικό τμήμα.

    Οι μέχρι στιγμής κριτικές σε αντίθεση με το Drive, είναι η αποθέωση...του θαψίματος (στο Rotten Tomatoes ξεκίνησε με 40άρια και έχει ήδη κατηφορίσει ...στα 20άρια %), κάνοντας λόγο για υπερβολικά βίαιη και βιντεοκλιπίστικη ταινία (σώπα!).

    Από την άλλη υπάρχουν και κριτικές που αποδείχτηκαν γενναιόδωρες με τα αστεράκια, μιλώντας για έντονες επιρροές από το σινεμά του Wong Kar Wai και του Park Chan-wook...αν και κάτι τέτοιους που βάζουν είτε στανταράκι 2/5 είτε 5/5 να τους φοβάστε.

    Θα δείξει.

    Αν θέλετε μια προσωπική άποψη για το κλιπ, καλλιτεχνικά φαίνεται άψογο και μεθυστικό αλλά μάλλον θα δοκιμάσει την υπομονή μας.

    Η Christin Scott Tomas πάντως, ειδικά στο σημείο που οργίζεται ελαφρώς, δεν υπήρξε ποτέ τόσο σκληρή και μοιραία.

    Για πάρτη της και μόνο θα το προτιμήσουμε, όταν ανακοινωθεί ημερομηνία για Ελλάδα.

    Only God Forgives clip από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το πρώτο και απαγορευμένο clip του Only God Forgives είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top