F 2 Νέα δυνατά trailer και ένα poster για το Only God Forgives - FilmBoy 2 Νέα δυνατά trailer και ένα poster για το Only God Forgives - FilmBoy
  • Latest News

    2 Νέα δυνατά trailer και ένα poster για το Only God Forgives


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μετά το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο Only God Forgives, τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν άλλα δύο μικρά trailers του 1,5 λεπτού, πιο βίαια και με ουσιαστικότερη άποψη σχετικά με το κλίμα της νέας συνεργασίας Nicholas Winding Refn-Ryan Gosling, μετά το Drive.

    Ο Julian (Ryan Gosling) είναι ένας άντρας που έχει αυτοεξοριστεί στην Μπανγκόκ μετά από τη δολοφονία ενός αστυνομικού και ζει διευθύνοντας ένα γυμναστήριο ταϊλανδέζικου μποξ.

    Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι βιτρίνα για το εμπόριο ναρκωτικών, στο οποίο είναι συνεργός με την μητέρα του και τον αδερφό του.

    Όταν ο τελευταίος βρεθεί νεκρός, ο Julian θα θελήσει να εκδικηθεί τον υπεύθυνο, έναν αστυνομικό γνωστό με το παρατσούκλι "Ο Άγγελος Της Εκδίκησης".


    Τα δύο νέα trailers, με το πρώτο να μας ξηγιέται αλά γαλλικά, ενισχύουν την άποψη πως θα απολαύσουμε τον ίδιο μεθυστικό συνδυασμό 80's retro-pop και noir ατμόσφαιρας, με τα έντονα neon χρώματα που είχαμε παρακολουθήσει και στο Drive, αυτή τη φορά με μια περισσότερο στυλιζαρισμένη σκηνοθεσία, ίσως λίγο παραπάνω επηρεασμένη από τον σύγχρονο ασιατικό κινηματογράφο.

    Θυμίζουμε πως συμπρωταγωνιστεί μία πιο γοητευτική και μοιραία από ποτέ Kristin Scott Thomas (Dans La Maison)  και ο Vithaya Pansringarm (The Hangover 2) στο ρόλο του κακού, με έναν λόγο...σπαθί (κυριολεκτικά!)

    Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στο φετινό 66ο Φεστιβάλ των Καννών, συμμετέχοντας στο διαγωνιστικό τμήμα του θεσμού και αναμένουμε νεότερα για επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας σε Αμερική και Ελλάδα.

    Μέχρι τότε δείτε τα δύο trailers που εστιάζουν περισσότερο στην βία της ταινίας, πάντα όμως με αισθητική και άποψη και χαζέψτε...κυριολεκτικά μέσα στο καινούριο πόστερ.

    ONLY GOD FORGIVES - Bande Annonce VOSTF - En salles le 22 mai from LE PUBLIC SYSTEME CINEMA on Vimeo.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 2 Νέα δυνατά trailer και ένα poster για το Only God Forgives Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top