F Trailer πραγματικού τρόμου για το V/H/S 2 - FilmBoy Trailer πραγματικού τρόμου για το V/H/S 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer πραγματικού τρόμου για το V/H/S 2


    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    Η ανθολογία τρόμου στο σινεμά έχει τις ρίζες της σχεδόν 100 χρόνια πίσω, όσα περίπου και τα χρόνια ύπαρξης του κινηματογράφου.

    Από το Eerie Tales του 1919, στα Tales from the Crypt το 1972 και Creepshow το 1982, έως το V/H/S πέρυσι (την πρώτη ταινία που έφερε στις ελληνικές αίθουσες η FilmBoy Pictures και τίμησαν με την παρουσία τους 9.000 θεατές), η συνταγή παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

    Ένας ή και διαφορετικοί σκηνοθέτες, ιστορίες παράλληλες που διασταυρώνονται, αλλά και ιστορίες ξεχωριστές, απευθύνονται σε όσους αναζητούν ανατριχιαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες. 


    Πάνω σ' αυτή τη συνταγή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν αρκετά καλές ταινίες όπως: Three... Extremes (2004), Trick 'r Treat (2007), 4bia (2008) και φυσικά το V/H/S (2012)...



    Μετά λοιπόν την επιτυχία της πρώτης αναλογικής βιντεοκασέτας λογικό ήταν να ακολουθήσει και μια δεύτερη συλλογή ιστοριών τρόμου, κάτω από τη στέγη της ίδιας ομάδας παραγωγής (Bloody Disgusting, The Collective).


    Και αν τα ονόματα των τρόμο-σκηνοθετών στην πρώτη μάζωξη δεν σας έλεγαν και πολλά (εκτός ίσως των Ti West και Adam Wingard), τώρα έχει μαζευτεί όλος ο καλός ο ... νέος κόσμος.

    Πρώτος και καλύτερος ο Gareth Evans του εκπληκτικού The Raid: Redemption, που μαζί με τον Timo Tjahjanto θα μας παρουσιάσουν το "Safe Haven".

    Ακολουθεί ο Adam Wingard, που με το You're Next έχει τρελάνει κόσμο σε όποιο φεστιβάλ έχει προβληθεί (άντε ρεεεεε πότε θα ρθει το Φθινόπωρο να το δούμε;). 

    Είναι ο μόνος που συνεχίζει από την ομάδα του V/H/S με την ταινία "Clinical Trials".

    Ο Eduardo Sanchez του πρωτοπόρου Blair Witch Project και ο συνεργάτης του στην παραγωγή Gregg Hale, θα μας πάνε... "A Ride in the Park".

    Ο - Hobo with a Shotgun - Jason Eisener σκηνοθετεί το "Alien Abduction Slumber Party" και ο πρωτάρης Simon Barrett (σεναριογράφος των V/H/S, You're Next, A Horrible Way to Die) το "Tape 49".

    Η κεντρική ιστορία είναι παρόμοια με αυτή του V/H/S και επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι ερευνητών, που ενώ ασχολούνται με την εξαφάνιση ενός φοιτητή, εισέρχονται στο σπίτι του όπου ανακαλύπτουν μια ολόκληρη συλλογή από βιντεοκασέτες. 


    Βλέποντας το τρομακτικό περιεχόμενο κάθε κασέτας θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν σκοτεινά κίνητρα πίσω από την εξαφάνιση του φοιτητή.

    Έχοντας πάρει τα δικαιώματα του η Magnet, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα του (όπως και του προκατόχου του πέρυσι) τον Ιανουάριο στο Sundance Film Festival, ακολούθησαν τα SXSW, Tribeca Film Festival και Stanley Film Festival.

    Με την προβολή του να πλησιάζει στις ΗΠΑ (Magnolia Pictures), πρώτα σε VOD στις αρχές Ιούνη και έναν μήνα αργότερα σε περιορισμένο κύκλωμα στους κινηματογράφους, ένα red band trailer βγήκε παγανιά με σκοπό να πεις ... What The Fuck?

    Τέρατα, εξωγήινοι, άνθρωποι που εκρήγνυνται και μαζικές αυτοκτονίες. 

    Απ όλα έχει το μενού και για όλα τα γούστα.

    Και επειδή από τα trailer την έχουμε πατήσει άπειρες φορές, αν κάνετε καμιά γύρα στα τρομοσαιτ για κάνα φεστιβαλικό review θα δείτε ότι το V/H/S 2 μάλλον πάει για μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου της χρονιάς. 


      

    V/H/S 2 trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer πραγματικού τρόμου για το V/H/S 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top