F Το trailer του Before Midnight με τον Ethan Hawke μυρίζει Ελλάδα - FilmBoy Το trailer του Before Midnight με τον Ethan Hawke μυρίζει Ελλάδα - FilmBoy
  • Latest News

    Το trailer του Before Midnight με τον Ethan Hawke μυρίζει Ελλάδα


    Όποιος έχει δει τα Before Sunrise και Before Sunset του Richard Linklater, δυο ταινίες που ουσιαστικά αποτελούνται από δύο χαρακτήρες που περπατούν και μιλάνε σε ολόκληρη τη διάρκεια, θα γνωρίζει ότι είναι το είδος των ταινιών που δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

    Εκείνοι που αγάπησαν τον χαρακτήρα του Jesse και της Celine (ή απλώς τον Ethan Hawke στα ντουζένια του, γοητευτικά) στη πρώτη ταινία το 1995, έπεισαν τους εαυτούς τους και είδαν και τη δεύτερη, 9 χρόνια μετά.

    Τώρα, γιατί να δεις το τέλος της τριλογίας Before Midnight, άλλα 9 χρόνια μετά, και με τους ίδιους πρωταγωνιστές από το 1995 (Ethan Hawke και Julie Delpy), δεν πάει ο νους μου.

    Εκτός αν ψήνεσαι να δεις τους Jesse και Celine ξανά μαζί, γερασμένους κατά 20 χρόνια, να περπατούν στην Ελλάδα βλέποντας τα αξιοθέατα και συζητώντας για τη ζωή, την αγάπη και την ανθρώπινη φύση, έχοντας αυτή τη φορά δυο όμορφα κοριτσάκια στο πλάι τους.

    Και με έντεχνο ελληνικό soundtrack…
    Τι να σας πω, εφιαλτικό μου φαίνεται.

    Το Before Midnight θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ στις 24 Μαΐου, ενώ στην Ελλάδα τον Ιούνιο.
    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τις εντυπώσεις σας.




    Before Midnight trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το trailer του Before Midnight με τον Ethan Hawke μυρίζει Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top