F Τα παλαμάκια του τρόμου στο trailer του The Conjuring - FilmBoy Τα παλαμάκια του τρόμου στο trailer του The Conjuring - FilmBoy
  • Latest News

    Τα παλαμάκια του τρόμου στο trailer του The Conjuring


    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    Με δύο από τις πιο κερδοφόρες - και καλύτερες προσθέτω εγώ - ταινίες τρόμου της τελευταίας δεκαετίας, ο James Wan επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με το The Conjuring

    Μιλάω φυσικά για τον σκηνοθέτη των ταινιών Saw και Insidious, ο οποίος αυτή τη στιγμή ετοιμάζει το δεύτερο μέρος του Insidious, με πολλούς βασικούς χαρακτήρες της πρώτης ταινίας να επιστρέφουν, και προωθεί την καινούργια του ταινία με την κυκλοφορία του πρώτου poster και teaser trailer.

    "Βασισμένο σε αληθινά περιστατικά που μπορείτε να διαβάσετε στο House of Darkness, House of Light: The True Story του Andrea Perron, το The Conjuring λέει την ιστορία των παγκόσμιας φήμης ερευνητών Ed και Lorraine Warren, οι οποίοι καλούνται να βοηθήσουν μία οικογένεια που τρομοκρατείται από μία σκοτεινή παρουσία...



    Αντιμέτωποι με μία δαιμονική οντότητα, οι Warrens έχουν μπροστά τους την πιο τρομακτική υπόθεση που έχουν αναλάβει μέχρι τώρα."

    Σε σενάριο από τους Chad Hayes και Carey W. Hayes, το team της παραγωγής περιλαμβάνει πολλά άτομα που δούλεψαν στα Saw και Insidious.

    Ως το παντρεμένο ζευγάρι ερευνητών πρωταγωνιστούν η υποψήφια για Όσκαρ Vera Farmiga και ο Patrick Wilson, που πρωταγωνίστησε και στο Insidious


    Τα μέλη της οικογένειας Perron υποδύονται οι  Ron Livingston (The Odd Life of Timothy Green) , Lili Taylor (Being Flynn), Joey King (Crazy, Stupid, Love), Shanley Caswell, Haley McFarland, Mackenzie Foy (The Twilight Saga: Breaking Dawn 2), Kyla Deaver και η Sterling Jerins.

    Το πρώτο teaser, χωρίς να εντυπωσιάζει, έχει τις στιγμές του. 
    Περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για την ταινία και έχουμε εμπιστοσύνη στο σκηνοθέτη, ελπίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι διασκεδαστικό και τρομακτικό. 

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Αμερική και στην Αγγλία στις 19 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα η Village το έχει προγραμματίσει για τις 26 Σεπτεμβρίου..

    Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

     
    The Conjuring trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα παλαμάκια του τρόμου στο trailer του The Conjuring Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top