F Λαμπερό cast στο A Million Ways To Die In The West από τον σκηνοθέτη του Ted‏ - FilmBoy Λαμπερό cast στο A Million Ways To Die In The West από τον σκηνοθέτη του Ted‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Λαμπερό cast στο A Million Ways To Die In The West από τον σκηνοθέτη του Ted‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ο Seth McFarlane μετά την τεράστια επιτυχία του Ted (Κωμωδία της Χρονιάς στα FilmBoy Awards) και την - εν μέρει - σαχλή του απόδοση ως παρουσιαστής των Όσκαρ, οδεύει προς ...Δύση μεριά.

    Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το A Million Ways To Die In The West θα είναι μια western κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Charlize Theron, Amanda Seyfried, Liam Neeson και Giovanni Ribisi, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο Ted.

    Η υπόθεση αφορά έναν cowboy (MacFarlane) και τον καλύτερο του φίλο (Ribisi), ο οποίος αφού χάσει την γυναίκα του (Seyfried) θα αποφασίσει να εκπαιδευτεί ως πιστολέρο από έναν διάσημο παράνομο (Neeson).

    Το μόνο πρόβλημα είναι ...



    ...πως θα αρχίσει να αναπτύσσει συναισθήματα για την γυναίκα του παρανόμου (Theron) και η κατάσταση μεταξύ τους θα μπλέξει.

    Επιπλέον, το A Million Ways To Die In The West θα επανενώσει τον MacFarlane με τους συν-σεναριογράφους του TedAlex Sulkin και Wellesley Wild και ας ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι εξίσου ξεκαρδιστικό αλλά λιγότερο προβλέψιμο στην εξέλιξη του.

    Πάντως μετά και την Mila Kunis του Ted, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ο McFarlane, ξέρει να εξασφαλίζει λαμπερές θηλυκές παρουσίες στις ταινίες του.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Λαμπερό cast στο A Million Ways To Die In The West από τον σκηνοθέτη του Ted‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top