F 3 Νέα clips και το 2ο trailer του The Host (Το Σώμα) της Stephanie Meyer - FilmBoy 3 Νέα clips και το 2ο trailer του The Host (Το Σώμα) της Stephanie Meyer - FilmBoy
  • Latest News

    3 Νέα clips και το 2ο trailer του The Host (Το Σώμα) της Stephanie Meyer


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μετά το πρώτο trailer του Νοεμβρίου, το The Host της Stephanie Meyer επανήλθε με το δεύτερο και μεγαλύτερο trailer από την Open Road Films, που μας δίνει μια καλύτερη εντύπωση για νέο μοσχοπουλημένο πόνημα της συγγραφέως.

    Βρισκόμαστε στο μέλλον, όπου οι άνθρωποι έχουν γίνει ξενιστές των εισβολέων που ονομάζονται Ψυχές.

    Όταν η Melanie, από τους λίγους ανθρώπους που επαναστάτησαν, συλλαμβάνεται, θα τοποθετήσουν στο σώμα της την Wanderer με σκοπό την άντληση πληροφοριών για όσους εμπλέκονται στην αντίσταση.

    Τα πράγματα θα πάρουν διαφορετική τροπή όταν η ψυχή της Melanie αρνείται να παραδοθεί στον ξενιστή της Wanderer και αντιστέκεται, ενώ επιπλέον η τελευταία μέσω των αναμνήσεων της Melanie, θα αρχίσει να ερωτεύεται τον άντρα που αγαπά, τον Jared...




    Οι δυο τους τελικά, εβρισκόμενες στο ίδιο σώμα θα συμμαχήσουν και θα περάσουν τα πάνδεινα προκειμένου να βρουν τον Jared και να προστατεύσουν αυτόν και τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους της αντίστασης.

    Με σκηνοθέτη τον Andrew Niccol (Gattaca, Simone, In Time) και μεταποκαλυπτικά, περιπετειώδη. μελλοντολογικά σκηνικά ανάμεσα στο συναίσθημα, ετούτο εδώ φαίνεται να έχει μια σχετικά πιο ώριμη προσέγγιση και ίσως να αποτελέσει όχι μόνο ένα ακόμη teen franchise αλλά και το επόμενο, λογικό βήμα για την Meyer.

    Οι καθιερωμένοι ψεύτικοι φακοί δεν μας κάνουν να ανησυχούμε (εδώ μιλάμε για εξωγήινους, οπότε ίσως είναι περισσότερο ταιριαστοί) αρκεί να μην υπάρχουν τόσα πολλά κοιτάγματα και ατάλαντες ερμηνείες αλά Kristen Stewart, με την Saoirse Ronan να φαίνεται τουλάχιστον πιο ταλαντούχα.

    Θυμίζουμε ότι συμπρωταγωνιστούν και οι Max Irons (γιος του Jeremy Irons), Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt και Frances Fisher.

    Το The Host θα κυκλοφορήσει στην Αμερική 29 Μαρτίου και σε μας 11 Απριλίου.

    Μέχρι τότε δείτε το trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιο διάστημα (πάντα συνοδεία του όμορφου τραγουδιού "Radioactive" από τους Imagine Dragons) και μαζί με αυτό, τα 3 νέα clip που κυκλοφόρησαν μόλις χθες.


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 3 Νέα clips και το 2ο trailer του The Host (Το Σώμα) της Stephanie Meyer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top