F Πρώτες εικόνες και όλα όσα ξέρουμε για το Hangover 3 - FilmBoy Πρώτες εικόνες και όλα όσα ξέρουμε για το Hangover 3 - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτες εικόνες και όλα όσα ξέρουμε για το Hangover 3


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Φέτος, εφοδιαστείτε με γερά παυσίπονα για τον πονοκέφαλο, γιατί θα επιστρέψει το πιο δυνατό ...hangover της ζωής σας.

    Μέσα στον κυκεώνα των sequel παντώς είδους που θα δούμε κι αυτή τη χρονιά, έρχεται να προστεθεί και η τρίτη περιπέτεια της Wolfpack, που όπως φαίνεται θα κλείσει με φυσικό τρόπο τον κύκλο της, επιστρέφοντας στον τόπο του ...μεθυστικού εγκλήματος και στο Las Vegas.

    H παρέα των Bradley Cooper, Ed Helms, Ζακ Γαλυφιανάκη και Justin Bartha θα είναι ξανά εκεί, με τον τελευταίο να λέγεται πως θα έχει μεγαλύτερο ρόλο ενώ ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Todd Phillips, έχει δηλώσει πως θα επιστρέψουν σχεδόν οι πάντες ...



    ... από τον κωμικό Mike Epps που συμμετείχε στην πρώτη ταινία ως Black Doug, έως και την Heather Graham (η stripper Jade που είχε παντρευτεί κατά λάθος ο Ed Helms στο Hangover 1 ), ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ken Jeong, του οποίου ο ρόλος θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, ο Jeffrey Tambor και οι σύζυγοι Gillian Vigman, Sasha Barrese και Jamie Chung, που πληρώνουν συνήθως με την αγωνία τους, τα καμώματα της παρέας.

    Στo σενάριο, μαζί με τον σκηνοθέτη συνεργάζεται πάλι ο Craig Mazin (Hangover 2, Superhero Movie) και σύμφωνα με την μέχρι στιγμής σύνοψη:

    "Αυτή τη φορά δεν υπάρχει γάμος....Δεν υπάρχει bachelor πάρτι....
    Άρα, δεν θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά...έτσι;

    Όταν όμως η Wolfpack βγαίνει στους δρόμους, τα πάντα μπορούν να συμβούν.
    "

    Με άλλα λόγια η υπόθεση παραμένει μυστήριο αλλά αυτό σημαίνει πως η φήμες για Μεξικό και η προσπάθεια να βγάλουν τον Γαλιφιανάκη από ψυχιατρική κλινική, δεν ίσχυαν.

    Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο John Goodman προστέθηκε ως νέος χαρακτήρας και θα συμμετέχει σε ένα μικρό ρόλο αντιπάλου, στα χνάρια του ρόλου που είχε ο Paul Giamatti στο Ηangover 2 ενώ στα νέα cameo φημολογείται η Melissa McCarthy του Bridesmaids, κάτι που εξαρτάται καθαρά από το αν θα προλάβει να βρει χρόνο η ηθοποιός, ανάμεσα στο υπόλοιπο πρόγραμμα της.

    Πολύ Ocean's 13 μου θύμησε αυτό το ..."back to basics" (επέστρεψε και το μαλλί του Γαλιφιανάκη!) και ας ελπίζουμε να υπάρχει περισσότερη τρέλα και πρωτοτυπία από το Hangover 2.

    Πάντως αυτή τη φορά, με βλέπω με μπυρόνια στην αίθουσα!
    Κλείσιμο τριλογίας θα είναι αυτό και πρέπει να το γιορτάσουμε αναλόγως.

    Υπομονή για το πρώτο trailer και μέχρι να φτάσουμε στην 24η Μαϊου του 2013, δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τις πρώτες επίσημες που κυκλοφόρησαν από το Entertainment Weekly.












    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτες εικόνες και όλα όσα ξέρουμε για το Hangover 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top