F Horror review: Paranormal Activity 4, The Collection, Silent Night, Meeting Evil - FilmBoy Horror review: Paranormal Activity 4, The Collection, Silent Night, Meeting Evil - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Paranormal Activity 4, The Collection, Silent Night, Meeting Evil

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    Paranormal Activity 4 review

    Το διάσημο και υπερ-επιτυχημένο horror franchise κυκλοφόρησε και φέτος με εντυπωσιακή θα λέγαμε συνέπεια, μια ακόμη συνέχεια της γνωστής found footage συνταγής.

    Με ίδια ομάδα πίσω από τις κάμερες, ίδια κι απαράλλαχτη αισθητική κι εξίσου χαμηλό budjet, οι δημιουργοί της σειράς δείχνουν πλέον ξεκάθαρα την πρόθεση τους να εκμεταλλευτούν μέχρι εσχάτων το κινηματογραφικό και εισπρακτικό φαινόμενο που λέγεται Paranormal Activity.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    The Collection review

    Όσοι από σας πάθατε στερητικό σύνδρομο από την φετινή απουσία μιας ακόμη ταινίας Saw στους κινηματογράφους, μπορείτε να ηρεμήσετε, καθώς το Collection είναι εδώ για να αναπληρώσει – τουλάχιστον σε επίπεδο gore - το δυσβάσταχτο αυτό κενό.

    Από τους σεναριογράφους των Saw IV - VIPatrick Melton και Marcus Dunstan (ο οποίος εδώ σκηνοθετεί) έχουμε ουσιαστικά ένα sequel του πολλά υποσχόμενου αλλά άνισου The Collector (2009).
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Silent Night review

    Για εσάς που τα Χριστούγεννα δεν είναι και η καλύτερη εποχή του χρόνου, σας φέρνω καλά νέα: μόλις κυκλοφόρησε το - όχι και τόσο πιστό - remake μιας από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες τρόμου όλων των εποχών, του θρυλικού Silent Night, Deadly Night!

    Εδώ οι χαρούμενες γιορτινές μελωδίες και τα γλυκανάλατα  στημένα χαμόγελα όχι μόνο  δεν έχουν θέση, αλλά έχουν αντικατασταθεί από τα ουρλιαχτά και τον τρόμο που διαγράφεται στα πρόσωπα των θυμάτων του πιο αιμοδιψούς Άγιου Βασίλη που είδατε ποτέ!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Meeting Evil review

    Το Meeting Evil είναι μια ταινία που απαιτεί από τους θεατές του να κάνουν shut down στο γενικό του μυαλού τους και να αντισταθούν σε κάθε εξωτερική εισβολή της κοινής λογικής, διαφορετικά καταστρέφεται η όποια διασκέδαση στη διάρκεια της προβολής.

    Θα πρέπει να είναι σε θέση να καταπιούν πελώρια κενά στο σενάριο, απύθμενα χαντάκια στη κοινή λογική και το απόλυτο κενό στο προσχηματικό φινάλε.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Paranormal Activity 4, The Collection, Silent Night, Meeting Evil Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top