F Δείτε πώς γυρίστηκε το Les Miserables με 5 featurettes και ένα καινούργιο trailer‏ - FilmBoy Δείτε πώς γυρίστηκε το Les Miserables με 5 featurettes και ένα καινούργιο trailer‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Δείτε πώς γυρίστηκε το Les Miserables με 5 featurettes και ένα καινούργιο trailer‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Η κινηματογραφική διασκευή της μιούζικαλ εκδοχής των Άθλιων από τον Tom Hooper (The King's Speech), ετοιμάζεται για την Χριστουγεννιάτικη της πρεμιέρα.

    Στα μέρη μας δεν θα αργήσει και θα ακολουθήσει μια εβδομάδα μετά, την Πρωτοχρονιά του 2013 και μέχρι τότε προετοιμαστείτε ρίχνοντας μια ματιά σε πέντε featurettes.

    Τα τέσσερα από αυτά είναι επικεντρωμένα στον σχεδιασμό των κοστουμιών, την φροντίδα για μαλλιά και make up, το καινούριο ορίτζιναλ τραγούδι "Suddenly" και τον γενικότερο σχεδιασμό της παραγωγής ενώ στο πέμπτο, θα δείτε ένα behind-the-scenes απόσπασμα επικεντρωμένο στον Γιάννη Αγιάννη και τον Hugh Jackman.

    Αν μη τι άλλο, ο Αυστραλός φαίνεται να δίνει ρέστα και όσον αφορά την παραγωγή, φαίνεται εξαιρετικά φροντισμένη μιας και θέλει προσπάθεια για να κάνεις άσχημη την Anne Hathaway.

    Απολαύστε!







    Και αν δεν σας έφτασαν όλα αυτά,ορίστε κι ένα ολοκαίνουριο trailer για μπόνους!


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δείτε πώς γυρίστηκε το Les Miserables με 5 featurettes και ένα καινούργιο trailer‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top