F Οσκαρικά Χριστούγεννα με τα 5 clips του Les Miserables - FilmBoy Οσκαρικά Χριστούγεννα με τα 5 clips του Les Miserables - FilmBoy
  • Latest News

    Οσκαρικά Χριστούγεννα με τα 5 clips του Les Miserables


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, κάτι που ήδη μας το έχουν σφηνώσει με το ζόρι στο νου, από Νοέμβρη μήνα.

    Την ίδια περίοδο, θα υποδεχθούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες μια ακόμη διασκευή των Άθλιων του Tom Hooper (The King's Speech), με έναν τίτλο που όνομα και πράμα δεν τον λες καθώς φαίνεται να οδεύει στα σίγουρα προς οσκαρικές υποψηφιότητες.

    Επ'ευκαιρίας, η Universal Pictures κυκλοφόρησε έξι κλιπάκια τα οποία συνολικά μας προσφέρουν ένα ικανοποιητικό δείγμα οπτικού και ερμηνευτικού υλικού που φτάνει τα έξι λεπτά.

    Με φόντο τη Γαλλία του 19ου αιώνα, οι Άθλιοι υπόσχονται να μας διηγηθούν μια συναρπαστική ιστορία σπασμένων ονείρων, ανεκπλήρωτης αγάπης και πόθων, θυσίας και λύτρωσης και πάνω απ'όλα μια διαχρονική απόδειξη της επιβίωσης του ανθρώπινου πνεύματος...


     

    Ο Hugh Jackman ερμηνεύει τον ρόλο του Γιάννη Αγιάννη που έχει κυνηγηθεί για δεκαετίες από τον αδίστακτο αστυνομικό Javert του Russell Crowe, και η ζωή του οποίου θα αλλάξει για πάντα όταν θα αναλάβει να φροντίσει την κόρη ενός εργάτη, τη Cosette (Anne Hathaway).

    Θυμίζουμε πως στους υπόλοιπους βασικούς ρόλους του μιούζικαλ, βρίσκονται οι Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter και Sacha Baron Cohen.

    Αν μη τι άλλο, ερμηνευτικά, σκηνογραφικά και φωτογραφικά, φαίνεται μια υποσχόμενη και πλούσια παραγωγή.

    Στα μέρη μας θα κυκλοφορήσει την 3η του Γενάρη και μέχρι τότε δείτε τα κλιπάκια και αν θέλετε αφήστε μια γνώμη, στο γνωστό σημείο!


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οσκαρικά Χριστούγεννα με τα 5 clips του Les Miserables Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top