F Το V/H/S της FilmBoy Pictures για 5η εβδομάδα στους κινηματογράφους! - FilmBoy Το V/H/S της FilmBoy Pictures για 5η εβδομάδα στους κινηματογράφους! - FilmBoy
  • Latest News

    Το V/H/S της FilmBoy Pictures για 5η εβδομάδα στους κινηματογράφους!


    Το V/H/S έχει φτάσει σχεδόν τα 8.500 εισιτήρια και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην Ελλάδα, λίγο πριν ταξιδέψει και στη Κύπρο.

    Από χθες, 8 Νοεμβρίου και για 5η συνεχή εβδομάδα προβάλλεται στην Αθήνα στα Village Ρέντη, συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στο CINE Παλλάς στη Ρόδο, ενώ ξεκίνησε να προβάλλεται και στο ΕΛΛΗΝΙΣ στα Χανιά.

    Τη σειρά τους περιμένουν τα Γιαννιτσά, ο Βόλος, το Ρέθυμνο και άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.

    Η FilmBoy Pictures βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με studio της Αμερικής για την εξασφάλιση της 2ης ταινίας που θα φέρει στις αίθουσες, η οποία – αν ολοκληρωθεί το deal - έχει ένα πολύ καλό cast και ένα στόρι που θα αγγίξει και θα συγκινήσει.

    Η παρουσία μας στο AFM ’12 , την Αμερικάνικη ετήσια αγορά, έγινε αισθητή ακόμα και στις άλλες ελληνικές εταιρείες και σας υπόσχομαι ότι η νέα ταινία μας θα είναι ακόμα καλύτερη από τη πρώτη.

    Σύντομα ανακοινώσεις.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το V/H/S της FilmBoy Pictures για 5η εβδομάδα στους κινηματογράφους! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top