F Tim Robbins και Adrien Brody στην Κίνα του πολέμου, στο trailer του Back To 1942 - FilmBoy Tim Robbins και Adrien Brody στην Κίνα του πολέμου, στο trailer του Back To 1942 - FilmBoy
  • Latest News

    Tim Robbins και Adrien Brody στην Κίνα του πολέμου, στο trailer του Back To 1942


    Όσοι ψάχνετε για μια συντροφική ταινία δίπλα στο περσινό The Flowers of War, στην οποία ένα μεγάλο αστέρι της Δύσης (Christian Bale) έπαιζε σε μια ταινία για την ιστορία της Κίνας, τότε το Back To 1942 είναι ακριβώς αυτό.

    Εδώ, οι Adrien Brody και Tim Robbins είναι δύο άνδρες που εμπλέκονται στην κοινωνική και πολιτική αναταραχή στην επαρχία Henan της Κίνας, η οποία υπέφερε από τη χειρότερη πείνα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας κατά τη διάρκεια της εποχής που διηγείται το φιλμ.

    Φαίνεται το είδος της πολεμικής ταινίας επικών διαστάσεων, που οι Κινέζοι σκηνοθέτες (εδώ ο Feng Xuigang) συνηθίζουν να βγάζουν τα τελευταία χρόνια (θυμηθείτε το Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen και το 1911).

    Ωστόσο, το Back To 1942 κινείται περισσότερο στο δράμα και τη σοβαρότητα, και όχι τόσο σε ηρωισμούς και ανδραγαθήματα.

    Η ταινία θα προβληθεί στο φεστιβάλ της Ρώμης σε λίγες μέρες, ενώ διανομή ακόμη δεν βρήκε στις ΗΠΑ.

    Δείτε το trailer και τα λέμε.


     
    Back To 1942 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tim Robbins και Adrien Brody στην Κίνα του πολέμου, στο trailer του Back To 1942 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top