F Οπερετικό trailer συνταξιοδότησης του Quartet από τον Dustin Hoffman - FilmBoy Οπερετικό trailer συνταξιοδότησης του Quartet από τον Dustin Hoffman - FilmBoy
  • Latest News

    Οπερετικό trailer συνταξιοδότησης του Quartet από τον Dustin Hoffman


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ο Dustin Hoffman αποτελεί άλλη μια καραβάνα παλιών ηθοποιών, που αποφάσισε να δοκιμαστεί στη σκηνοθεσία.
    Αν και στα 75 του χρόνια, κάλλιο αργά παρά ποτέ θα λέγαμε εμείς.

    Στο επονομαζόμενο Quartet, η υπόθεση αφορά τρεις ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, τους Reggie, Wilf και Cissy οι οποίοι διαμένουν στο Beecham House, ένα σπίτι για τους...συνταξιούχους τραγουδιστές όπερας.

    Κάθε χρόνο διοργανώνουν μια συναύλια για να γιορτάσουν τα γενέθλια του μεγάλου Verdi, μια κίνηση που μαζεύει κεφάλαια για να μπορεί και το σπίτι να διατηρείται.

    Η πρώην γυναίκα του Reggie (Tom Courtenay) που την υποδύεται η Maggie Smith, καταφτάνει στο σπίτι και δημιουργεί ένταση, ερμηνεύοντας τον ρόλο της ντίβας αλλά αρνούμενη να τραγουδήσει όταν έρθει η ώρα της συναυλίας...




    Φαίνεται μία από αυτές τις-ολίγον-ζαχαρωμένες και safe χολιγουντιανές, κοινωνικές κομεντί αλλά με έναν καστ όπως των Maggie Smith, Billy Connolly, Michael Gambon, Pauline Collins, Tom Courtenay και Sheridan Smith, τα όποια κλισέ θα αντισταθμίζονται από την εκλεκτή παρουσία των έμπειρων ηθοποιών και ιερών τεράτων της 7ης τέχνης.

    Τα γηρατειά θέλουν φαίνεται τα κέφια και το χιούμορ τους αλλά και την παρουσία νέων, με τον Dustin Hoffman να προτιμά να δείξει και την εύθυμη πλευρά αυτής της ηλικίας, εβρισκόμενος προφανώς σε παρόμοια ηλικιακή θέση.

    Αν πάλι προτιμάτε λιγότερο συμβατικά έργα για τα γηρατειά, βαρέστε πρώτα μερικά αντικαταθλιπτικά και δείτε την Αγάπη του Haneke.

    Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει 28 Δεκεμβρίου δηλαδή την εποχή των χριστουγεννιάτικων γιορτών και αν λάβουμε υπόψιν την "feel good" ατμόσφαιρα της, μια τέτοια κίνηση κρίνεται πετυχημένη.

    Δείτε παρακάτω το trailer που μόλις κυκλοφόρησε από τη Yahoo! Movies και αν θέλετε ρίξτε και σεις μια άποψη επί του θέματος!

    Quartet trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οπερετικό trailer συνταξιοδότησης του Quartet από τον Dustin Hoffman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top