F Νέα trailer και clips για το Looper ...γιατί δεν το χορτάσαμε! - FilmBoy Νέα trailer και clips για το Looper ...γιατί δεν το χορτάσαμε! - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα trailer και clips για το Looper ...γιατί δεν το χορτάσαμε!

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το Looper κυκλοφόρησε ήδη στις ελληνικές και αμερικάνικες αίθουσες.

    Το άνοιγμα τριημέρου του ήταν ικανοποιητικότατο, αποφέροντας $21,2 εκατομμύρια, με το κόστος του να είναι στα 30 και ερχόμενο δεύτερο μετά τα 43 του Hotel Transylvania.

    Μέχρι να ξαναδιαβάσετε το αποθεωτικό review του Γιώργου Καραμάνου, απολαύστε παρακάτω τα τελευταία clip που κυκλοφόρησαν.

    Παρακάτω θα δείτε ένα κλιπ από την ταινία, δύο featurettes αλλά και ένα όμορφο animated trailer, όπου ουσιατικά βλέπουμε stills/ζωγραφιές από την ταινία να ζωντανεύουν ως κινούμενα σχέδια.







    Οι κριτικές μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικές και φαίνεται πως έχουμε επιτέλους το πρώτο πραγματικό sci-fi/mindfuck της δεκαετίας που διανύουμε.

    Μιλώντας με τον Καραμάνο, μου είπε κι εκείνος τα καλύτερα και πως η ταινία χρειάζεται πραγματικά την αμέριστη προσοχή σου.
    Ήμουν που ήμουν ψημμένος, κάηκα για τα καλά δηλαδή με όσα μου είπε κι ο Γιώργος!

    Όσοι δεν έχετε δει ακόμη την ταινία, ψηθείτε με τα βιντεάκια και ξαναμαναδιαβάστε το review,για να ψηθείτε ακόμα περισσότερο σε βαθμό...καψίματος!

    Υ.Γ.: Τότε γιατί εγώ πήγα χθες και είδα το Resident Evil: Retribution;
    Γιατρέ, μήπως έχω τάσεις αυτομαζοχισμού;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα trailer και clips για το Looper ...γιατί δεν το χορτάσαμε! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top